Kod CN: 2905 49 00 - Alifatyczne alkohole poliwodorotlenowe o trzech lub więcej grupach wodorotlenowych (z wył. 2-etylo-2-(hydroksymetylo)propano-1,3-diolu (trimetylolopropanu), pentaerytrytolu, mannitu, D-sorbitu (sorbitolu) i glicerolu)
Kod CN: 2905 59 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne alkoholi alifatycznych (z wył. etchlorwinolu (INN))
Kod CN: 2905 59 91 - 2,2-Bis(bromometylo)propanodiol
Kod CN: 2905 59 98 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne alkoholi alifatycznych (z wył. 2,2-bis(bromometylo)propanodiolu i etchlorwinolu (INN))
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1806 90 39 - Czekoladki i wyroby czekoladowe, nienadziewane (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN: 8706 00 99 - Podwozia z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania, o pojemności skokowej <= 2500 cm³ lub z silnikami tłokowymi wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 2800 cm³, dla pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób i dla pojazdów silnikowych do przewozu towarów; podwozia dla pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, objętych pozycją 8705
Kod CN: 7210 12 20 - Blacha biała z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryte cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny], nieobrobione więcej niż powierzchniowo
Kod CN: 2204 22 79 - Wina białe ze świeżych winogron, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN: 3903 90 20 - Polistyren bromowany, zawierający >= 58% masy, ale <= 71% masy, bromu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
Kod CN: 0802 90 85 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów "Castania spp.", pistacji, orzechów areca (lub betel), cola i pecan, orzechów sosny i orzechów makadamia)
Kod CN: 1901 90 99 - Przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, i przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. ekstraktu słodowego, przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, i wyrobów objętych podpozycją 1901 90 91)
Kod CN: 0306 17 94 - Krewetki z rodzaju Crangon, inne niż z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 8479 81 00 - Maszyny i urządzenia mechaniczne, do obróbki metali, włączając nawijarki uzwojeń elektrycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. robotów przemysłowych, suszarek, pistoletów natryskowych i podobnych, urządzeń czyszczących pod wysokim ciśnieniem i pozostałych urządzeń czyszczących strumieniowych, walcarek, obrabiarek i maszyn do wyrobu lin lub kabli)