Kod CN: 2905 49 00 - Alifatyczne alkohole poliwodorotlenowe o trzech lub więcej grupach wodorotlenowych (z wył. 2-etylo-2-(hydroksymetylo)propano-1,3-diolu (trimetylolopropanu), pentaerytrytolu, mannitu, D-sorbitu (sorbitolu) i glicerolu)
Kod CN: 2905 59 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne alkoholi alifatycznych (z wył. etchlorwinolu (INN))
Kod CN: 2905 59 91 - 2,2-Bis(bromometylo)propanodiol
Kod CN: 2905 59 98 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne alkoholi alifatycznych (z wył. 2,2-bis(bromometylo)propanodiolu i etchlorwinolu (INN))
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1515 50 19 - Olej sezamowy surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
Kod CN: 9104 00 00 - Zegary instalowane na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz zegary podobnego typu, przeznaczone do pojazdów mechanicznych, statków powietrznych i kosmicznych, jednostek pływających
Kod CN: 7411 21 10 - Rury i przewody rurowe, ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), proste
Kod CN: 0304 44 10 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
Kod CN: 9506 51 00 - Rakiety do tenisa ziemnego, nawet z naciągiem
Kod CN: DZIAŁ 7 - WARZYWA ORAZ NIEKTÓRE KORZENIE I BULWY, JADALNE
Kod CN: 3405 10 00 - Pasty, kremy i podobne preparaty, do obuwia lub skóry wyprawionej, nawet w postaci papieru, watoliny, filcu, włókniny, tworzyw sztucznych komórkowych lub gumy komórkowej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych takimi preparatami (z wył. wosków objętych pozycją 3404)
Kod CN: 8483 40 23 - Mechanizmy i przekładnie zębate, stożkowe i stożkowo–walcowe do maszyn (z wył. ciernych, skrzyń przekładniowych i pozostałych układów zmieniających prędkość)
Kod CN: 0401 50 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 10% masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona