0206 Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0206 10 - Podroby jadalne z bydła, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 10 10 - Podroby jadalne z bydła do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 10 95 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0206 10 98 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, przepony grubej i przepony cienkiej) świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 21 00 - Ozory jadalne z bydła, zamrożone
Kod CN: 0206 22 00 - Wątroby jadalne z bydła, zamrożone
Kod CN: 0206 29 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), zamrożone
Kod CN: 0206 29 10 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
Kod CN: 0206 29 91 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, zamrożona
Kod CN: 0206 29 99 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, ozorów, wątroby, przepony grubej i przepony cienkiej), zamrożone
Kod CN: 0206 30 00 - Podroby jadalne ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 41 00 - Podroby jadalne ze świń, zamrożone
Kod CN: 0206 49 00 - Podroby jadalne ze świń (z wył. wątroby), zamrożone
Kod CN: 0206 80 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 80 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 80 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 90 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
Kod CN: 0206 90 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
Kod CN: 0206 90 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
Kod CN: 0206 90 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
Kod CN: 6110 30 99 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. bluzek i pulowerów z kołnierzem polo lub golfem, z lekkiej i cienkiej dzianiny i kamizelek z podbiciem)
Kod CN: 4407 21 - Mahogany "Swietenia spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
Kod CN: 9403 89 00 - Meble z pozostałych materiałów, włączając meble z trzciny, wikliny lub podobnych materiałów (z wył. z bambusa lub rattanowych, metalowych, drewnianych i z tworzyw sztucznych, mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
Kod CN: 8711 60 10 - Rowery dwukołowe, trzykołowe i czterokołowe, z pedałami, z pomocniczym silnikiem elektrycznym o mocy znamionowej ciągłej <= 250 W
Kod CN: 0407 29 10 - Jaja drobiu, w skorupkach, świeże (z wył. z gatunku Gallus domesticus i zapłodnionych jaj do inkubacji )
Kod CN: 5407 30 00 - Tkaniny z przędzy z włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, składające się z warstw równoległych przędz nałożonych jedna na drugą pod kątem ostrym lub prostym, warstwy te łączone są na przecięciach przędz za pomocą kleju lub metodą termiczną.
Kod CN: 7211 23 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, zawierające < 0,25% masy węgla, elektrotechniczne
Kod CN: 2922 16 00 - Perfluorooktanosulfonian dietanoloamonium