0206 Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0206 10 - Podroby jadalne z bydła, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 10 10 - Podroby jadalne z bydła do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 10 95 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0206 10 98 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, przepony grubej i przepony cienkiej) świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 21 00 - Ozory jadalne z bydła, zamrożone
Kod CN: 0206 22 00 - Wątroby jadalne z bydła, zamrożone
Kod CN: 0206 29 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), zamrożone
Kod CN: 0206 29 10 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
Kod CN: 0206 29 91 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, zamrożona
Kod CN: 0206 29 99 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, ozorów, wątroby, przepony grubej i przepony cienkiej), zamrożone
Kod CN: 0206 30 00 - Podroby jadalne ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 41 00 - Podroby jadalne ze świń, zamrożone
Kod CN: 0206 49 00 - Podroby jadalne ze świń (z wył. wątroby), zamrożone
Kod CN: 0206 80 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 80 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 80 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0206 90 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
Kod CN: 0206 90 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
Kod CN: 0206 90 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
Kod CN: 0206 90 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8703 31 10 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi oraz samochodami wyścigowymi, wyposażone tylko w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężne i średnioprężne", o pojemności skokowej <= 1 500 cm³, nowe (z wył. pojazdów do poruszania się po śniegu i podobnych pojazdów specjalnego przeznaczenia objętych podpozycją 8703 10)
Kod CN: 5507 00 00 - Włókna odcinkowe sztuczne, zgrzeblone, czesane lub przerobione w inny sposób do przędzenia
Kod CN: 8609 00 - Pojemniki i kontenery, włączając do przewozu cieczy, przystosowane do przewozu jednym lub więcej środkami transportu
Kod CN: 5407 52 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych poliestrowych, teksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione
Kod CN: 9403 30 99 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości > 80 cm (z wył. szaf)
Kod CN: 9403 70 00 - Meble z tworzyw sztucznych (z wył. mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych i do siedzenia)
Kod CN: 0810 40 30 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, świeże
Kod CN: 4818 20 - Chusteczki do nosa, chusteczki higieniczne lub kosmetyczne i ręczniki, z masy papierniczej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych
Kod CN: 3812 39 10 - Preparaty przeciwutleniające do gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. mieszaniny oligomerów 2,2,4-trimetylo-1,2-dihydrochinoliny (TMQ))
Kod CN: 1602 90 61 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. z drobiu, świń domowych, reniferów, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki))