0403 90 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone lub zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatycznego lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao (z wył. jogurtu)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 13 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 19 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 31 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 33 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 39 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 51 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 53 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 59 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 61 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 69 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 0403 90 71 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 0403 90 73 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 0403 90 79 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. jogurtu)
Kod CN: 0403 90 91 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Kod CN: 0403 90 93 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Kod CN: 0403 90 99 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao, nawet słodzone, o zawartości tłuszczu mlecznego > 6% masy (z wył. w stałej postaci i jogurtu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3808 62 00 - Towary objęte pozycją 3808, zawierające alfa-cypermetrin (ISO), bendiokarb (ISO), bifentrin (ISO), chlorfenapyr (ISO), cyfluthrin (ISO), deltametrin (INN, ISO), etofenproks (INN), fenitrotion (ISO), lambda- cyhalotrin (ISO), malation (ISO), pirimifos metylowy (ISO) lub propoksur (ISO), w opakowaniach o masie netto > 300 g but <= 7,5 kg
Kod CN: 8537 10 95 - Dotykowe urządzenia do wprowadzania danych (tak zwane ekrany dotykowe) bez możliwości wyświetlania, do włączenia w urządzenie posiadające wyświetlacz, które działają poprzez wykrywanie i umiejscowienie dotyku na powierzchni wyświetlacza (z wył. paneli sterowanych numerycznie z wbudowaną maszyną do automatycznego przetwarzania danych i urządzeń sterujących z programowalną pamięcią)
Kod CN: 6202 92 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych, kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów, spodni i góry od kombinezonu narciarskiego)
Kod CN: 7903 90 00 - Proszki i płatki cynku (z wył. granulek cynku i ozdóbek objętych pozycją 8308 i pyłu cynkowego)
Kod CN: 4418 20 50 - Drzwi i ich futryny oraz progi, z drewna drzew iglastych
Kod CN: 8484 10 00 - Uszczelki i podobne przekładki, z cienkiej blachy łączonej z innym materiałem lub z dwoma lub więcej warstwami metalu
Kod CN: 7216 50 - Kątowniki i kształtowniki z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane (z wył. ceowników, dwuteowników, dwuteowników szerokostopowych lub teowników)
Kod CN: 0907 20 00 - Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki), rozgniatane lub mielone
Kod CN: 3006 - Produkty i preparaty farmaceutyczne objęte podpozycjami 3006 10 10 do 3006 60 90
Kod CN: 4804 31 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)