1602 Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i ekstraktów i soków, z mięsa)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1602 10 00 - Przetwory homogenizowane z mięsa, podrobów lub krwi, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy
Kod CN: 1602 20 - Przetwory z wątroby (wątróbki) dowolnych zwierząt (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
Kod CN: 1602 20 10 - Przetwory z wątróbki gęsiej lub kaczej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
Kod CN: 1602 20 90 - Przetwory z wątroby (wątróbki) (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy i wątróbki gęsiej lub kaczej)
Kod CN: 1602 31 - Mięso lub podroby, z indyków (z gatunków domowych), przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa )
Kod CN: 1602 31 11 - Przetwory zawierające wyłącznie niepoddane obróbce cieplnej mięso indycze (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
Kod CN: 1602 31 19 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )
Kod CN: 1602 31 80 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 1602 32 - Mięso lub podroby, z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa )
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
Kod CN: 1602 32 19 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 1602 32 30 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 25%, ale < 57% masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 1602 32 90 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zawierającego >= 25% masy mięsa lub podrobów z drobiu, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 39 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 39 21 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
Kod CN: 1602 39 29 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
Kod CN: 1602 39 85 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, zawierające < 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
Kod CN: 1602 41 - Szynki i ich kawałki ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 1602 41 10 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 1602 41 90 - Szynki i ich kawałki, przetworzone lub zakonserwowane ze świń (z wył. ze świń domowych)
Kod CN: 1602 42 - Łopatki i ich kawałki, ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 1602 42 10 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 1602 42 90 - Łopatki i ich kawałki, ze świń, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych)
Kod CN: 1602 49 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. szynek, łopatek i podobnych produktów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 49 11 - Schaby (z wyłączeniem karkowych) i ich części, włącznie z mieszankami schabów lub szynek, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 1602 49 13 - Karki i ich części, włącznie z mieszankami obojczyków i łopatek, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 1602 49 15 - Mieszanki zawierające szynki, łopatki, schaby lub karki oraz ich części, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. mieszanin wyłącznie schabów i szynek lub wyłącznie karków i łopatek)
Kod CN: 1602 49 19 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju i pochodzenia (z wył. szynek, łopatek, schabów, karkówek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 1602 49 50 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 40% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i sosów z mięsa)
Kod CN: 1602 49 90 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych, szynek, łopatek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 50 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 50 10 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
Kod CN: 1602 50 31 - Wołowina peklowana (corned beef), w opakowaniach hermetycznych
Kod CN: 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 90 - Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . mięsa lub przetworów z drobiu, świń lub bydła, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 90 10 - Przetwory z krwi dowolnych zwierząt (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
Kod CN: 1602 90 31 - Mięso lub podroby z dziczyzny lub z królików, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. z dzikich świń, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 90 51 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające mięso lub podroby, ze świń domowych, (z wył. z mięsa lub przetworów z drobiu, bydła, reniferów, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 1602 90 61 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. z drobiu, świń domowych, reniferów, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki))
Kod CN: 1602 90 69 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające mięso lub podroby z bydła (z wył. z drobiu, świń domowych, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Kod CN: 1602 90 91 - Mięso lub podroby z owiec, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
Kod CN: 1602 90 95 - Mięso lub podroby z kóz, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
Kod CN: 1602 90 99 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . z drobiu, świń lub bydła, dziczyzny, zajęcy lub królików, owiec lub kóz, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa,i zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8511 90 00 - Części elektrycznych urządzeń zapłonowych lub rozrusznikowych, prądnic itd. objętych pozycją 8511, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 3907 40 00 - Poliwęglany, w formach podstawowych
Kod CN: 1518 00 99 - Mieszaniny lub przetwory z tłuszczów i olejów zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów lub olejów, niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 15
Kod CN: 5103 10 90 - Wyczesy z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, karbonizowane (z wył. szarpanki rozwłóknionej)
Kod CN: 4013 20 00 - Dętki gumowe, w rodzaju stosowanych w rowerach
Kod CN: 5407 41 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone
Kod CN: 7216 31 90 - Ceowniki, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości > 220 mm
Kod CN: 7304 19 30 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, bez szwu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. ze stali nierdzewnej), o średnicy zewnętrznej > 168,3 mm, ale <= 406,4 mm
Kod CN: 2921 12 00 - Chlorowodorek chlorku 2-(N,N- dimetylamino)etylu
Kod CN: 4009 12 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, niewzmocnione lub inaczej połączone z innymi materiałami, z wyposażeniem