Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 11
-
Kod PKWiU 10.51.53 - Kazeina
-
Kod PKWiU 10.51.53.0 - Kazeina
-
Kod PKWiU 10.51.54 - Laktoza i syrop laktozowy
-
Kod PKWiU 10.51.54.0 - Laktoza i syrop laktozowy
-
Kod PKWiU 10.51.55 - Serwatka
-
Kod PKWiU 10.51.55.0 - Serwatka
-
Kod PKWiU 10.51.56 - Wyroby mleczarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.51.56.0 - Wyroby mleczarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.51.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PRZETWORÓW MLECZNYCH I SERÓW
-
Kod PKWiU 10.51.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PRZETWORÓW MLECZNYCH I SERÓW
-
Kod PKWiU 10.51.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ PRZETWORÓW MLECZNYCH I SERÓW
-
Kod PKWiU 10.52 - LODY
-
Kod PKWiU 10.52.1 - LODY ŚMIETANKOWE I POZOSTAŁE LODY JADALNE
-
Kod PKWiU 10.52.10 - LODY ŚMIETANKOWE I POZOSTAŁE LODY JADALNE
-
Kod PKWiU 10.52.10.0 - LODY ŚMIETANKOWE I POZOSTAŁE LODY JADALNE
-
Kod PKWiU 10.52.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ LODÓW
-
Kod PKWiU 10.52.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ LODÓW
-
Kod PKWiU 10.52.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ LODÓW
-
Kod PKWiU 10.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZBÓŻ, SKROBIE I WYROBY SKROBIOWE
-
Kod PKWiU 10.61 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZBÓŻ
-
Kod PKWiU 10.61.1 - RYŻ ŁUSKANY I RYŻ CZĘŚCIOWO LUB CAŁKOWICIE BIELONY LUB ŁAMANY
-
Kod PKWiU 10.61.11 - Ryż łuskany
-
Kod PKWiU 10.61.11.0 - Ryż łuskany
-
Kod PKWiU 10.61.12 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony lub łamany
-
Kod PKWiU 10.61.12.0 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony lub łamany
-
Kod PKWiU 10.61.2 - MĄKI ZE ZBÓŻ I POZOSTAŁYCH ROŚLIN ORAZ ICH MIESZANKI
-
Kod PKWiU 10.61.21 - Mąka pszenna lub żytnio-pszenna
-
Kod PKWiU 10.61.21.0 - Mąka pszenna lub żytnio-pszenna
-
Kod PKWiU 10.61.22 - Mąka z pozostałych zbóż
-
Kod PKWiU 10.61.22.0 - Mąka z pozostałych zbóż
-
Kod PKWiU 10.61.23 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
-
Kod PKWiU 10.61.23.0 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
-
Kod PKWiU 10.61.24 - Mieszaniny i ciasta do wytwarzania wyrobów piekarskich
-
Kod PKWiU 10.61.24.0 - Mieszaniny i ciasta do wytwarzania wyrobów piekarskich
-
Kod PKWiU 10.61.3 - KASZE, MĄCZKI I GRANULKI ORAZ POZOSTAŁE WYROBY Z ZIAREN ZBOŻOWYCH
-
Kod PKWiU 10.61.31 - Kasze i mączki z pszenicy
-
Kod PKWiU 10.61.31.0 - Kasze i mączki z pszenicy
-
Kod PKWiU 10.61.32 - Kasze, mączki i granulki zbożowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.61.32.0 - Kasze, mączki i granulki zbożowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.61.33 - Płatki śniadaniowe zbożowe oraz pozostałe wyroby z ziaren zbożowych
-
Kod PKWiU 10.61.33.0 - Płatki śniadaniowe zbożowe oraz pozostałe wyroby z ziaren zbożowych
-
Kod PKWiU 10.61.4 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
-
Kod PKWiU 10.61.40 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
-
Kod PKWiU 10.61.40.0 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
-
Kod PKWiU 10.61.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW OTRZYMYWANYCH W WYNIKU PRZEMIAŁU ZBÓŻ
-
Kod PKWiU 10.61.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW OTRZYMYWANYCH W WYNIKU PRZEMIAŁU ZBÓŻ
-
Kod PKWiU 10.61.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW OTRZYMYWANYCH W WYNIKU PRZEMIAŁU ZBÓŻ
-
Kod PKWiU 10.62 - SKROBIA I WYROBY SKROBIOWE
-
Kod PKWiU 10.62.1 - SKROBIE I WYROBY SKROBIOWE; CUKRY I SYROPY Z CUKRU, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 10.62.11 - Skrobie; inulina; gluten pszenny; dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane
-
Kod PKWiU 10.62.11.0 - Skrobie; inulina; gluten pszenny; dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane
-
Kod PKWiU 10.62.12 - Tapioka i jej namiastki przygotowane ze skrobi w postaci płatków, ziaren itp.
-
Kod PKWiU 10.62.12.0 - Tapioka i jej namiastki przygotowane ze skrobi w postaci płatków, ziaren itp.
-
Kod PKWiU 10.62.13 - Glukoza i syrop glukozowy; fruktoza i syrop fruktozowy; cukier inwertowany; cukry i syropy z cukru, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.62.13.0 - Glukoza i syrop glukozowy; fruktoza i syrop fruktozowy; cukier inwertowany; cukry i syropy z cukru, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.62.14 - Olej kukurydziany
-
Kod PKWiU 10.62.14.0 - Olej kukurydziany
-
Kod PKWiU 10.62.2 - POZOSTAŁOŚCI Z PRODUKCJI SKROBI I PODOBNE POZOSTAŁOŚCI
-
Kod PKWiU 10.62.20 - POZOSTAŁOŚCI Z PRODUKCJI SKROBI I PODOBNE POZOSTAŁOŚCI
-
Kod PKWiU 10.62.20.0 - POZOSTAŁOŚCI Z PRODUKCJI SKROBI I PODOBNE POZOSTAŁOŚCI
-
Kod PKWiU 10.62.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SKROBI I WYROBÓW SKROBIOWYCH
-
Kod PKWiU 10.62.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SKROBI I WYROBÓW SKROBIOWYCH
-
Kod PKWiU 10.62.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SKROBI I WYROBÓW SKROBIOWYCH
-
Kod PKWiU 10.7 - WYROBY PIEKARNICZE I MĄCZNE
-
Kod PKWiU 10.71 - PIECZYWO; ŚWIEŻE WYROBY CIASTKARSKIE
-
Kod PKWiU 10.71.1 - PIECZYWO; ŚWIEŻE WYROBY CIASTKARSKIE
-
Kod PKWiU 10.71.11 - Pieczywo świeże
-
Kod PKWiU 10.71.11.0 - Pieczywo świeże zawierające < 5% masy cukru lub tłuszczu lub bez dodatku miodu, jajek, sera lub owoców
-
Kod PKWiU 10.71.12 - Pozostałe świeże wyroby piekarnicze
-
Kod PKWiU 10.71.12.1 - Pozostałe pieczywo świeże
-
Kod PKWiU 10.71.12.9 - Pozostałe świeże wyroby piekarnicze, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.71.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
-
Kod PKWiU 10.71.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
-
Kod PKWiU 10.71.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŚWIEŻEGO LUB MROŻONEGO PIECZYWA, CIASTA I CIASTEK
-
Kod PKWiU 10.72 - SUCHARY I HERBATNIKI; KONSERWOWANE WYROBY PIEKARNICZE
-
Kod PKWiU 10.72.1 - SUCHARY I HERBATNIKI; KONSERWOWANE WYROBY PIEKARNICZE
-
Kod PKWiU 10.72.11 - Pieczywo chrupkie, suchary, sucharki, pieczywo tostowe i podobne wyroby
-
Kod PKWiU 10.72.11.0 - Pieczywo chrupkie, suchary, sucharki, pieczywo tostowe i podobne wyroby
-
Kod PKWiU 10.72.12 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
-
Kod PKWiU 10.72.12.0 - Piernik i podobne wyroby; słodkie herbatniki; gofry i wafle
-
Kod PKWiU 10.72.19 - Pozostałe suche lub konserwowane wyroby piekarnicze
-
Kod PKWiU 10.72.19.0 - Pozostałe suche lub konserwowane wyroby piekarnicze
-
Kod PKWiU 10.72.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SUCHARÓW LUB HERBATNIKÓW ORAZ SUCHYCH LUB KONSERWOWANYCH WYROBÓW PIEKARNICZYCH
-
Kod PKWiU 10.72.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SUCHARÓW LUB HERBATNIKÓW ORAZ SUCHYCH LUB KONSERWOWANYCH WYROBÓW PIEKARNICZYCH
-
Kod PKWiU 10.72.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją sucharów i herbatników oraz suchych lub konserwowanych wyrobów piekarniczych
-
Kod PKWiU 10.73 - MAKARONY, KLUSKI, KUSKUS I PODOBNE WYROBY MĄCZNE
-
Kod PKWiU 10.73.1 - MAKARONY, KLUSKI, KUSKUS I PODOBNE WYROBY MĄCZNE
-
Kod PKWiU 10.73.11 - Makarony, kluski i podobne wyroby mączne
-
Kod PKWiU 10.73.11.0 - Makarony, kluski i podobne wyroby mączne
-
Kod PKWiU 10.73.12 - Kuskus
-
Kod PKWiU 10.73.12.0 - Kuskus
-
Kod PKWiU 10.73.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych
-
Kod PKWiU 10.73.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych
-
Kod PKWiU 10.73.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją makaronów, klusek, kuskusu i podobnych wyrobów mącznych
-
Kod PKWiU 10.8 - POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
-
Kod PKWiU 10.81 - CUKIER
-
Kod PKWiU 10.81.1 - CUKIER TRZCINOWY LUB BURACZANY, SUROWY LUB RAFINOWANY; MELASA
-
Kod PKWiU 10.81.11 - Cukier trzcinowy lub buraczany surowy, w postaci stałej
-
Kod PKWiU 10.81.11.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany surowy, w postaci stałej
-
Kod PKWiU 10.81.12 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących