Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 12
-
Kod PKWiU 10.81.12.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
-
Kod PKWiU 10.81.13 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany, zawierający dodatek środków aromatyzujących lub barwiących; cukier klonowy i syrop klonowy
-
Kod PKWiU 10.81.13.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany, zawierający dodatek środków aromatyzujących lub barwiących; cukier klonowy i syrop klonowy
-
Kod PKWiU 10.81.14 - Melasa
-
Kod PKWiU 10.81.14.0 - Melasa
-
Kod PKWiU 10.81.2 - Wysłodki buraczane, wytłoki z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru
-
Kod PKWiU 10.81.20 - Wysłodki buraczane, wytłoki z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru
-
Kod PKWiU 10.81.20.0 - Wysłodki buraczane, wytłoki z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru
-
Kod PKWiU 10.81.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją cukru
-
Kod PKWiU 10.81.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją cukru
-
Kod PKWiU 10.81.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją cukru
-
Kod PKWiU 10.82 - KAKAO, CZEKOLADA I POZOSTAŁE WYROBY CUKIERNICZE
-
Kod PKWiU 10.82.1 - MIAZGA KAKAOWA, NAWET ODTŁUSZCZONA; MASŁO, TŁUSZCZ I OLEJ KAKAOWE; PROSZEK KAKAOWY
-
Kod PKWiU 10.82.11 - Miazga kakaowa, nawet odtłuszczona
-
Kod PKWiU 10.82.11.0 - Miazga kakaowa, nawet odtłuszczona
-
Kod PKWiU 10.82.12 - Masło, tłuszcz i olej kakaowe
-
Kod PKWiU 10.82.12.0 - Masło, tłuszcz i olej kakaowe
-
Kod PKWiU 10.82.13 - Proszek kakaowy niesłodzony
-
Kod PKWiU 10.82.13.0 - Proszek kakaowy niesłodzony
-
Kod PKWiU 10.82.14 - Proszek kakaowy słodzony
-
Kod PKWiU 10.82.14.0 - Proszek kakaowy słodzony
-
Kod PKWiU 10.82.2 - CZEKOLADA I POZOSTAŁE WYROBY CUKIERNICZE
-
Kod PKWiU 10.82.21 - Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), niepakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod PKWiU 10.82.21.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), niepakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod PKWiU 10.82.22 - Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod PKWiU 10.82.22.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej
-
Kod PKWiU 10.82.23 - Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
-
Kod PKWiU 10.82.23.0 - Wyroby cukiernicze (włączając białą czekoladę), z wyłączeniem zawierających kakao
-
Kod PKWiU 10.82.24 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
-
Kod PKWiU 10.82.24.0 - Owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem
-
Kod PKWiU 10.82.3 - Łuski kakao, łupiny, osłonki i pozostałe odpady kakao
-
Kod PKWiU 10.82.30 - Łuski kakao, łupiny, osłonki i pozostałe odpady kakao
-
Kod PKWiU 10.82.30.0 - Łuski kakao, łupiny, osłonki i pozostałe odpady kakao
-
Kod PKWiU 10.82.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych
-
Kod PKWiU 10.82.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych
-
Kod PKWiU 10.82.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kakao, czekolady i pozostałych wyrobów cukierniczych
-
Kod PKWiU 10.83 - KAWA I HERBATA PRZETWORZONE
-
Kod PKWiU 10.83.1 - KAWA I HERBATA PRZETWORZONE
-
Kod PKWiU 10.83.11 - Kawa palona i kawa bezkofeinowa
-
Kod PKWiU 10.83.11.0 - Kawa palona i kawa bezkofeinowa
-
Kod PKWiU 10.83.12 - Substytuty kawy; ekstrakty, esencje i koncentraty z kawy lub substytutów kawy; łupiny i łuski kawy
-
Kod PKWiU 10.83.12.0 - Substytuty kawy; ekstrakty, esencje i koncentraty z kawy lub substytutów kawy; łupiny i łuski kawy
-
Kod PKWiU 10.83.13 - Herbata zielona (niefermentowana), herbata czarna (fermentowana) oraz herbata częściowo fermentowana, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości <= 3 kg
-
Kod PKWiU 10.83.13.0 - Herbata zielona (niefermentowana), herbata czarna (fermentowana) oraz herbata częściowo fermentowana, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości <= 3 kg
-
Kod PKWiU 10.83.14 - Ekstrakty, esencje, koncentraty i preparaty z herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod PKWiU 10.83.14.0 - Ekstrakty, esencje, koncentraty i preparaty z herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej)
-
Kod PKWiU 10.83.15 - Napary (herbatki) ziołowe
-
Kod PKWiU 10.83.15.0 - Napary (herbatki) ziołowe
-
Kod PKWiU 10.83.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kawy i herbaty
-
Kod PKWiU 10.83.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kawy i herbaty
-
Kod PKWiU 10.83.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kawy i herbaty
-
Kod PKWiU 10.84 - PRZYPRAWY
-
Kod PKWiU 10.84.1 - OCET; SOSY; MIESZANKI PRZYPRAW; MĄKA I MĄCZKA Z GORCZYCY; GOTOWA MUSZTARDA
-
Kod PKWiU 10.84.11 - Ocet oraz substytuty octu otrzymywane z kwasu octowego
-
Kod PKWiU 10.84.11.0 - Ocet oraz substytuty octu otrzymywane z kwasu octowego
-
Kod PKWiU 10.84.12 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
-
Kod PKWiU 10.84.12.0 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
-
Kod PKWiU 10.84.2 - PRZYPRAWY PRZETWORZONE
-
Kod PKWiU 10.84.21 - Pieprz z rodzaju Piper przetworzony
-
Kod PKWiU 10.84.21.0 - Pieprz z rodzaju Piper przetworzony
-
Kod PKWiU 10.84.22 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
-
Kod PKWiU 10.84.22.0 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
-
Kod PKWiU 10.84.23 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
-
Kod PKWiU 10.84.23.0 - Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone
-
Kod PKWiU 10.84.3 - Sól spożywcza
-
Kod PKWiU 10.84.30 - Sól spożywcza
-
Kod PKWiU 10.84.30.0 - Sól spożywcza
-
Kod PKWiU 10.84.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przypraw
-
Kod PKWiU 10.84.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przypraw
-
Kod PKWiU 10.84.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przypraw
-
Kod PKWiU 10.85 - GOTOWE POSIŁKI I DANIA
-
Kod PKWiU 10.85.1 - GOTOWE POSIŁKI I DANIA
-
Kod PKWiU 10.85.11 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU 10.85.12 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
-
Kod PKWiU 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
-
Kod PKWiU 10.85.13 - Gotowe posiłki i dania na bazie warzyw
-
Kod PKWiU 10.85.13.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie warzyw
-
Kod PKWiU 10.85.14 - Gotowe posiłki i dania na bazie wyrobów mącznych
-
Kod PKWiU 10.85.14.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie wyrobów mącznych
-
Kod PKWiU 10.85.19 - Pozostałe gotowe posiłki i dania
-
Kod PKWiU 10.85.19.0 - Pozostałe gotowe posiłki i dania
-
Kod PKWiU 10.85.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych posiłków i dań
-
Kod PKWiU 10.85.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych posiłków i dań
-
Kod PKWiU 10.85.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją gotowych posiłków i dań
-
Kod PKWiU 10.86 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
-
Kod PKWiU 10.86.1 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
-
Kod PKWiU 10.86.10 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
-
Kod PKWiU 10.86.10.0 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
-
Kod PKWiU 10.86.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworów homogenizowanych oraz żywności dietetycznej
-
Kod PKWiU 10.86.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworów homogenizowanych oraz żywności dietetycznej
-
Kod PKWiU 10.86.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworów homogenizowanych oraz żywności dietetycznej
-
Kod PKWiU 10.89 - POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 10.89.1 - ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
-
Kod PKWiU 10.89.11 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
-
Kod PKWiU 10.89.11.0 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
-
Kod PKWiU 10.89.12 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
-
Kod PKWiU 10.89.12.0 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
-
Kod PKWiU 10.89.13 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
-
Kod PKWiU 10.89.13.0 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia