Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 10
-
Kod PKWiU 10.39.29 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
-
Kod PKWiU 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
-
Kod PKWiU 10.39.3 - Materiały i odpady roślinne, pozostałości i produkty uboczne
-
Kod PKWiU 10.39.30 - Materiały i odpady roślinne, pozostałości i produkty uboczne
-
Kod PKWiU 10.39.30.0 - Materiały i odpady roślinne, pozostałości i produkty uboczne
-
Kod PKWiU 10.39.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW); USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM OWOCÓW I WARZYW (Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW)
-
Kod PKWiU 10.39.91 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
-
Kod PKWiU 10.39.91.0 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
-
Kod PKWiU 10.39.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
-
Kod PKWiU 10.39.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem owoców i warzyw (z wyłączeniem ziemniaków)
-
Kod PKWiU 10.4 - OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE
-
Kod PKWiU 10.41 - OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE
-
Kod PKWiU 10.41.1 - OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE ORAZ ICH FRAKCJE, SUROWE
-
Kod PKWiU 10.41.11 - Stearyna smalcowa, olej smalcowy, oleostearyna, oleina i olej łojowy, nieemulgowane, niezmieszane ani nieprzetworzone w inny sposób
-
Kod PKWiU 10.41.11.0 - Stearyna smalcowa, olej smalcowy, oleostearyna, oleina i olej łojowy, nieemulgowane, niezmieszane ani nieprzetworzone w inny sposób
-
Kod PKWiU 10.41.12 - Oleje i tłuszcze oraz ich frakcje z ryb i ssaków morskich
-
Kod PKWiU 10.41.12.0 - Oleje i tłuszcze oraz ich frakcje z ryb i ssaków morskich
-
Kod PKWiU 10.41.19 - Pozostałe oleje i tłuszcze zwierzęce (z wyłączeniem tłuszczów z bydła, owiec, kóz, świń i drobiu) oraz ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.19.0 - Pozostałe oleje i tłuszcze zwierzęce (z wyłączeniem tłuszczów z bydła, owiec, kóz, świń i drobiu) oraz ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.2 - OLEJE ROŚLINNE SUROWE
-
Kod PKWiU 10.41.21 - Olej z orzeszków ziemnych surowy
-
Kod PKWiU 10.41.21.0 - Olej z orzeszków ziemnych surowy
-
Kod PKWiU 10.41.22 - Oliwa z oliwek surowa
-
Kod PKWiU 10.41.22.0 - Oliwa z oliwek surowa
-
Kod PKWiU 10.41.23 - Olej słonecznikowy surowy
-
Kod PKWiU 10.41.23.0 - Olej słonecznikowy lub olej z krokosza barwierskiego, surowe
-
Kod PKWiU 10.41.24 - Olej z rzepaku, rzepiku i gorczycy, surowy
-
Kod PKWiU 10.41.24.0 - Olej z rzepaku, rzepiku i gorczycy, surowy
-
Kod PKWiU 10.41.25 - Olej palmowy surowy
-
Kod PKWiU 10.41.25.0 - Olej palmowy surowy
-
Kod PKWiU 10.41.29 - Pozostałe surowe oleje roślinne
-
Kod PKWiU 10.41.29.0 - Pozostałe surowe oleje roślinne
-
Kod PKWiU 10.41.3 - LINTERS BAWEŁNIANY
-
Kod PKWiU 10.41.30 - LINTERS BAWEŁNIANY
-
Kod PKWiU 10.41.30.0 - LINTERS BAWEŁNIANY
-
Kod PKWiU 10.41.4 - MAKUCHY I INNE POZOSTAŁOŚCI STAŁE Z TŁUSZCZÓW I OLEJÓW ROŚLINNYCH; MĄKI I MĄCZKI Z NASION LUB OWOCÓW OLEISTYCH, Z WYŁĄCZENIEM GORCZYCY
-
Kod PKWiU 10.41.41 - Makuchy i inne pozostałości stałe z tłuszczów i olejów roślinnych
-
Kod PKWiU 10.41.41.0 - Makuchy i inne pozostałości stałe z tłuszczów i olejów roślinnych
-
Kod PKWiU 10.41.42 - Mąki i mączki z nasion lub owoców oleistych, z wyłączeniem gorczycy
-
Kod PKWiU 10.41.42.0 - Mąki i mączki z nasion lub owoców oleistych, z wyłączeniem gorczycy
-
Kod PKWiU 10.41.5 - OLEJE RAFINOWANE, Z WYŁĄCZENIEM POZOSTAŁOŚCI
-
Kod PKWiU 10.41.51 - Olej sojowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.51.0 - Olej sojowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.52 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.52.0 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.53 - Oliwa z oliwek i jej frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.53.0 - Oliwa z oliwek i jej frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.54 - Olej słonecznikowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.54.0 - Olej słonecznikowy lub olej z krokosza barwierskiego i ich frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.55 - Olej z nasion bawełny i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.55.0 - Olej z nasion bawełny i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.56 - Olej z rzepaku, rzepiku i gorczycy oraz ich frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.56.0 - Olej z rzepaku, rzepiku i gorczycy oraz ich frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.57 - Olej palmowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.57.0 - Olej palmowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.58 - Olej kokosowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.58.0 - Olej kokosowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.59 - Pozostałe oleje i ich frakcje, rafinowane, ale nie modyfikowane chemicznie; stałe tłuszcze roślinne oraz pozostałe oleje roślinne (z wyłączeniem oleju kukurydzianego) oraz ich frakcje, gdzie indziej niesklasyfikowane, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.59.0 - Pozostałe oleje i ich frakcje, rafinowane, ale nie modyfikowane chemicznie; stałe tłuszcze roślinne oraz pozostałe oleje roślinne (z wyłączeniem oleju kukurydzianego) oraz ich frakcje, gdzie indziej niesklasyfikowane, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU 10.41.6 - Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce oraz ich frakcje uwodornione, estryfikowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod PKWiU 10.41.60 - Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce oraz ich frakcje uwodornione, estryfikowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod PKWiU 10.41.60.0 - Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce oraz ich frakcje uwodornione, estryfikowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod PKWiU 10.41.7 - WOSKI ROŚLINNE (Z WYŁĄCZENIEM TRIGLICERYDÓW); DEGRAS; POZOSTAŁOŚCI POWSTAŁE PRZY OBRÓBCE SUBSTANCJI TŁUSZCZOWYCH ORAZ WOSKÓW ZWIERZĘCYCH LUB ROŚLINNYCH
-
Kod PKWiU 10.41.71 - Woski roślinne (z wyłączeniem triglicerydów)
-
Kod PKWiU 10.41.71.0 - Woski roślinne (z wyłączeniem triglicerydów)
-
Kod PKWiU 10.41.72 - Degras; pozostałości powstałe przy obróbce substancji tłuszczowych oraz wosków zwierzęcych lub roślinnych
-
Kod PKWiU 10.41.72.0 - Degras; pozostałości powstałe przy obróbce substancji tłuszczowych oraz wosków zwierzęcych lub roślinnych
-
Kod PKWiU 10.41.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją olejów i tłuszczów
-
Kod PKWiU 10.41.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją olejów i tłuszczów
-
Kod PKWiU 10.41.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją olejów i tłuszczów
-
Kod PKWiU 10.42 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
-
Kod PKWiU 10.42.1 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
-
Kod PKWiU 10.42.10 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
-
Kod PKWiU 10.42.10.0 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
-
Kod PKWiU 10.42.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
-
Kod PKWiU 10.42.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
-
Kod PKWiU 10.42.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją margaryny i podobnych tłuszczów jadalnych
-
Kod PKWiU 10.5 - WYROBY MLECZARSKIE
-
Kod PKWiU 10.51 - MLEKO I PRZETWORY MLECZNE
-
Kod PKWiU 10.51.1 - MLEKO I ŚMIETANA, PRZETWORZONE W POSTACI PŁYNNEJ
-
Kod PKWiU 10.51.11 - Mleko płynne przetworzone
-
Kod PKWiU 10.51.11.0 - Mleko płynne przetworzone
-
Kod PKWiU 10.51.12 - Mleko i śmietana o zawartości tłuszczu > 6 % masy, niezagęszczone i niesłodzone
-
Kod PKWiU 10.51.12.0 - Mleko i śmietana o zawartości tłuszczu > 6 % masy, niezagęszczone i niesłodzone
-
Kod PKWiU 10.51.2 - MLEKO I ŚMIETANA W POSTACI STAŁEJ
-
Kod PKWiU 10.51.21 - Mleko i śmietana, odtłuszczone, w proszku
-
Kod PKWiU 10.51.21.0 - Mleko i śmietana, odtłuszczone, w proszku
-
Kod PKWiU 10.51.22 - Mleko pełne i śmietana, w proszku
-
Kod PKWiU 10.51.22.0 - Mleko pełne i śmietana, w proszku
-
Kod PKWiU 10.51.3 - MASŁO I POZOSTAŁE TŁUSZCZE DO SMAROWANIA
-
Kod PKWiU 10.51.30 - MASŁO I POZOSTAŁE TŁUSZCZE DO SMAROWANIA
-
Kod PKWiU 10.51.30.0 - MASŁO I POZOSTAŁE TŁUSZCZE DO SMAROWANIA
-
Kod PKWiU 10.51.4 - SERY I TWAROGI
-
Kod PKWiU 10.51.40 - SERY I TWAROGI
-
Kod PKWiU 10.51.40.0 - SERY I TWAROGI
-
Kod PKWiU 10.51.5 - POZOSTAŁE WYROBY MLECZARSKIE
-
Kod PKWiU 10.51.51 - Mleko i śmietana inne niż w postaci stałej, zagęszczone lub z dodatkiem cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod PKWiU 10.51.51.0 - Mleko i śmietana inne niż w postaci stałej, zagęszczone lub z dodatkiem cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod PKWiU 10.51.52 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
-
Kod PKWiU 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany