0302 Ryby świeże lub schłodzone, z wyłączeniem filetów rybnych oraz pozostałego mięsa rybiego, objętych pozycją 0304
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8205 40 00 - Wkrętaki ręczne
-
Kod CN: 5206 22 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8423 20 - Wagi do ciągłego ważenia towarów na przenośnikach
-
Kod CN: 0307 82 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.) żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0603 15 00 - Liliowate (Lilium spp.), cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże
-
Kod CN: 8443 13 34 - Maszyny drukarskie offsetowe z podawaniem papieru w arkuszach, o długości boku > 53 x 75 cm, ale <= 75 x 107 cm, nowe
-
Kod CN: 2102 30 00 - Proszki do pieczenia, gotowe
-
Kod CN: 4802 - Papier i tektura niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy, dziurkowane, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, dowolnego rozmiaru, i papier i tektura, czerpane (z wył. papieru gazetowego objętego pozycją 4801 i papieru objętego 4803)
-
Kod CN: 2001 90 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów)
-
Kod CN: 2921 59 - Poliaminy aromatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. o-, m, p-fenylenodiaminy, diaminotoluenów i ich pochodnych, i ich soli)