Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 9
-
Kod PKWiU 10.20.16 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, zamrożone
-
Kod PKWiU 10.20.16.0 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, zamrożone
-
Kod PKWiU 10.20.2 - RYBY PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE W INNY SPOSÓB; KAWIOR I NAMIASTKI KAWIORU
-
Kod PKWiU 10.20.21 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
-
Kod PKWiU 10.20.21.0 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
-
Kod PKWiU 10.20.22 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, rybie płetwy, głowy, ogony i inne jadalne odpadki z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU 10.20.22.0 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, rybie płetwy, głowy, ogony i inne jadalne odpadki z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU 10.20.23 - Ryby suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.24 - Ryby wędzone, włączając filety
-
Kod PKWiU 10.20.24.0 - Ryby wędzone, włączając filety
-
Kod PKWiU 10.20.25 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU 10.20.26 - Kawior i namiastki kawioru
-
Kod PKWiU 10.20.26.0 - Kawior i namiastki kawioru
-
Kod PKWiU 10.20.3 - SKORUPIAKI, MIĘCZAKI, WODOROSTY I POZOSTAŁE BEZKRĘGOWCE WODNE, ZAMROŻONE, PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU 10.20.31 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.32 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.32.0 - Mięczaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.33 - Pozostałe bezkręgowce wodne i wodorosty zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.33.0 - Pozostałe bezkręgowce wodne i wodorosty zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU 10.20.34 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod PKWiU 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod PKWiU 10.20.4 - MĄKI, MĄCZKI I GRANULKI NIEJADALNE ORAZ POZOSTAŁE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE NIEJADALNE WYROBY Z RYB, SKORUPIAKÓW, MIĘCZAKÓW LUB POZOSTAŁYCH BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH LUB WODOROSTÓW
-
Kod PKWiU 10.20.41 - Mąki, mączki i granulki z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów, niejadalne
-
Kod PKWiU 10.20.41.0 - Mąki, mączki i granulki z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów, niejadalne
-
Kod PKWiU 10.20.42 - Pozostałe niejadalne wyroby z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów
-
Kod PKWiU 10.20.42.0 - Pozostałe niejadalne wyroby z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów
-
Kod PKWiU 10.20.9 - WĘDZENIE I INNE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM WYROBÓW Z RYB; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW
-
Kod PKWiU 10.20.91 - Wędzenie i inne usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem wyrobów z ryb
-
Kod PKWiU 10.20.91.0 - Wędzenie i inne usługi związane z przetwarzaniem i konserwowaniem wyrobów z ryb
-
Kod PKWiU 10.20.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ryb, skorupiaków i mięczaków
-
Kod PKWiU 10.20.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
-
Kod PKWiU 10.3 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU 10.31 - ZIEMNIAKI PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU 10.31.1 - ZIEMNIAKI PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU 10.31.11 - Ziemniaki zamrożone
-
Kod PKWiU 10.31.11.0 - Ziemniaki zamrożone
-
Kod PKWiU 10.31.12 - Ziemniaki suszone, nawet pocięte w kawałki lub plasterki, ale dalej nieprzyrządzone
-
Kod PKWiU 10.31.12.0 - Ziemniaki suszone, nawet pocięte w kawałki lub plasterki, ale dalej nieprzyrządzone
-
Kod PKWiU 10.31.13 - Ziemniaki suszone w postaci mąki, mączki, płatków, granulek
-
Kod PKWiU 10.31.13.0 - Ziemniaki suszone w postaci mąki, mączki, płatków, granulek
-
Kod PKWiU 10.31.14 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.31.14.0 - Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 10.31.9 - GOTOWANIE I POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZYRZĄDZANIEM ZIEMNIAKÓW I WYROBÓW Z ZIEMNIAKÓW; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM I KONSERWOWANIEM ZIEMNIAKÓW
-
Kod PKWiU 10.31.91 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przyrządzaniem ziemniaków i wyrobów z ziemniaków
-
Kod PKWiU 10.31.91.0 - Gotowanie i pozostałe usługi związane z przyrządzaniem ziemniaków i wyrobów z ziemniaków
-
Kod PKWiU 10.31.99 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków
-
Kod PKWiU 10.31.99.0 - Usługi podwykonawców związane z przetwarzaniem i konserwowaniem ziemniaków
-
Kod PKWiU 10.32 - SOKI Z OWOCÓW I WARZYW
-
Kod PKWiU 10.32.1 - SOKI Z OWOCÓW I WARZYW
-
Kod PKWiU 10.32.11 - Sok pomidorowy
-
Kod PKWiU 10.32.11.0 - Sok pomidorowy
-
Kod PKWiU 10.32.12 - Sok pomarańczowy
-
Kod PKWiU 10.32.12.0 - Sok pomarańczowy
-
Kod PKWiU 10.32.13 - Sok grejpfrutowy
-
Kod PKWiU 10.32.13.0 - Sok grejpfrutowy
-
Kod PKWiU 10.32.14 - Sok ananasowy
-
Kod PKWiU 10.32.14.0 - Sok ananasowy
-
Kod PKWiU 10.32.15 - Sok winogronowy
-
Kod PKWiU 10.32.15.0 - Sok winogronowy
-
Kod PKWiU 10.32.16 - Sok jabłkowy
-
Kod PKWiU 10.32.16.0 - Sok jabłkowy
-
Kod PKWiU 10.32.17 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU 10.32.19 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU 10.32.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
-
Kod PKWiU 10.32.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
-
Kod PKWiU 10.32.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
-
Kod PKWiU 10.39 - POZOSTAŁE OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU 10.39.1 - WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM ZIEMNIAKÓW
-
Kod PKWiU 10.39.11 - Warzywa zamrożone
-
Kod PKWiU 10.39.11.0 - Warzywa zamrożone
-
Kod PKWiU 10.39.12 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
-
Kod PKWiU 10.39.12.0 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
-
Kod PKWiU 10.39.13 - Warzywa suszone, włączając grzyby
-
Kod PKWiU 10.39.13.0 - Warzywa suszone, włączając grzyby
-
Kod PKWiU 10.39.14 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
-
Kod PKWiU 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
-
Kod PKWiU 10.39.15 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU 10.39.16 - Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU 10.39.16.0 - Groszek zakonserwowany w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU 10.39.17 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
-
Kod PKWiU 10.39.18 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod PKWiU 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod PKWiU 10.39.2 - OWOCE I ORZECHY, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU 10.39.21 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
-
Kod PKWiU 10.39.21.0 - Owoce i orzechy zamrożone, gotowane lub nie
-
Kod PKWiU 10.39.22 - Dżemy, galaretki owocowe, przeciery i pasty z owoców lub orzechów
-
Kod PKWiU 10.39.22.0 - Dżemy, galaretki owocowe, przeciery i pasty z owoców lub orzechów
-
Kod PKWiU 10.39.23 - Orzechy, orzeszki ziemne i pozostałe nasiona, prażone, solone lub przetworzone w inny sposób
-
Kod PKWiU 10.39.23.0 - Orzechy, orzeszki ziemne i pozostałe nasiona, prażone, solone lub przetworzone w inny sposób
-
Kod PKWiU 10.39.24 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
-
Kod PKWiU 10.39.24.0 - Owoce i orzechy zakonserwowane tymczasowo, nienadające się do bezpośredniego spożycia
-
Kod PKWiU 10.39.25 - Orzeszki ziemne i orzechy, łuskane
-
Kod PKWiU 10.39.25.0 - Orzeszki ziemne, migdały, kasztany jadalne i inne orzechy, łuskane