Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 97
-
Kod CN 0306 15 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet wędzony, nawet w skorupach, włącznie z homarzcem w skorupach, gotowanym na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 16 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 16 91 - Krewetki wód zimnych z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 16 99 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 17 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krewetek wód ziemnych), zamrożone
-
Kod CN 0306 17 91 - Krewetki różowe głębinowe (Parapenaeus longirostris), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 17 92 - Krewetki z rodzaju Penaeus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 17 93 - Krewetki z rodzaju Pandalidae, inne niż z rodzaju Pandalus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 17 94 - Krewetki z rodzaju Crangon, inne niż z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 17 99 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae, Crangon, krewetek różowych głębinowych (Parapenaeus longirostris) i z rodzaju Penaeus), zamrożone
-
Kod CN 0306 19 - Skorupiaki, nawet wędzone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów), zamrożone; mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, nawet wędzone, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
-
Kod CN 0306 19 10 - Raki słodkowodne, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 19 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. wędzonych i langust i pozostałych raków morskich, homarów, krewetek, krabów, raków słodkowodnych, homarzców "Nephrops norvegicus"), zamrożone; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
-
Kod CN 0306 31 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 32 - Homary (Homarus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 32 10 - Homary (Homarus spp.), żywe
-
Kod CN 0306 32 91 - Homary (Homarus spp.), całe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 32 99 - Homary (Homarus spp.), części, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0306 33 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 33 10 - Kraby z gatunku (Cancer pagurus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 33 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. (Cancer pagurus))
-
Kod CN 0306 34 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 35 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 35 10 - Krewetki (Crangon crangon), nawet w skorupach, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 35 50 - Krewetki (Crangon crangon), żywe
-
Kod CN 0306 35 90 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 36 - Krewetki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. krewetek wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon)
-
Kod CN 0306 36 10 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalus spp.)
-
Kod CN 0306 36 50 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Crangon crangon)
-
Kod CN 0306 36 90 - Krewetki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. Pandalidae i Crangon)
-
Kod CN 0306 39 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 39 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 39 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, krabów, homarca (nerczan), krewetek i raków słodkowodnych); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0306 91 00 - Langusty i pozostałe raki morskie (Palinurus spp., Panulirus spp., Jasus spp.), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z tymi w skorupie, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 92 - Homary "Homarus spp.", nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 92 10 - Homary "Homarus spp.", całe, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 92 90 - Homary "Homarus spp.", części, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając części w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 93 - Kraby, nawet w skorupach, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 93 10 - Kraby z gatunku Cancer pagurus, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 93 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)
-
Kod CN 0306 94 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 95 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 95 11 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 95 19 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance (z wył. gotowanych na parze lub w wodzie)
-
Kod CN 0306 95 20 - Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 95 30 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodzaju Pandalus)
-
Kod CN 0306 95 40 - Krewetki z rodzaju Crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Crangon crangon)
-
Kod CN 0306 95 90 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae i z rodzaju Crangon)
-
Kod CN 0306 99 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN 0306 99 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN 0306 99 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek, krabów i raków słodkowodnych); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN 0307 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mięczaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; mąki, mączki i granulki z mięczaków, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN 0307 11 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN 0307 11 10 - Ostrygi płaskie "Ostrea spp.", żywe i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda
-
Kod CN 0307 11 90 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone (z wył. ostryg płaskich "Ostrea spp.", żywych i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda)
-
Kod CN 0307 12 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, zamrożone
-
Kod CN 0307 19 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN 0307 21 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN 0307 22 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 22 10 - Muszle św. Jakuba (Pecten maximus), zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 22 90 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach (z wył. muszli św. Jakuba (Pecten maximus))
-
Kod CN 0307 29 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 31 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", niewędzone, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN 0307 31 10 - Małże (jadalne) "Mytilus spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN 0307 31 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
-
Kod CN 0307 32 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 32 10 - Małże (jadalne) „Mytilus spp.”, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 32 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 39 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", wędzone, , suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 39 20 - Małże (jadalne) "Mytilus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 39 80 - Małże (jadalne) "Perna spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 42 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 42 10 - Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0307 42 30 - Kałamarnice Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0307 42 40 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus", żywy, świeży lub schłodzony
-
Kod CN 0307 42 90 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN 0307 43 - Mątwy i kałamarnice, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 43 21 - Mątwa mniejsza "Sepiola rondeleti", zamrożona, nawet w skorupie
-
Kod CN 0307 43 25 - Mątwa "Sepiola spp.", zamrożona, nawet w skorupie (z wył. "Sepiola rondeleti")
-
Kod CN 0307 43 29 - Mątwa Sepia officinalis, Rossia macrosoma, zamrożona, nawet w skorupie
-
Kod CN 0307 43 31 - Kałamarnica "Loligo vulgaris", zamrożona
-
Kod CN 0307 43 33 - Kałamarnica "Loligo pealei ", zamrożona
-
Kod CN 0307 43 35 - Kałamarnica "Loligo gahi ", zamrożona
-
Kod CN 0307 43 38 - Kałamarnica "Loligo spp.", zamrożona (z wył. "Loligo vulgaris, pealei i gahi")
-
Kod CN 0307 43 91 - Kałamarnice "Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", zamrożone (z wył. "Ommastrephes sagittatus")
-
Kod CN 0307 43 92 - Kałamarnica " Illex spp.", zamrożona
-
Kod CN 0307 43 95 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus, Ommastrephes sagittatus", zamrożony
-
Kod CN 0307 43 99 - Mątwy i kałamarnice, zamrożone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN 0307 49 - Mątwy i kałamarnice, wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 49 20 - Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 49 40 - Kałamarnica " Loligo spp.", wędzona, suszona, solona lub w solance, nawet w skorupie
-
Kod CN 0307 49 50 - Kałamarnice "Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Ommastrephes sagittatus")
-
Kod CN 0307 49 60 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus, Ommastrephes sagittatus", wędzony, suszony, solony lub w solance, nawet w skorupie
-
Kod CN 0307 49 80 - Mątwy i kałamarnice, .", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN 0307 51 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0307 52 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", zamrożone
-
Kod CN 0307 59 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN 0307 60 00 - Ślimaki, inne niż ślimaki morskie, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance , nawet wędzone, nawet w skorupach
-
Kod CN 0307 71 00 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach