Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 96
-
Kod CN 0304 89 21 - Filety z karmazyna (Sebastes marinus), zamrożone
-
Kod CN 0304 89 29 - Filety z karmazyna (Sebastes spp.) (z wył. Sebastes marinus), zamrożone
-
Kod CN 0304 89 30 - Filety z ryb z rodzaju Euthynnus (z wył. latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN 0304 89 41 - Filety z makreli z gatunku Scomber australasicus, zamrożone
-
Kod CN 0304 89 49 - Filety z makreli (Scomber scombrus, Scomber japonicus) i ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
-
Kod CN 0304 89 60 - Filety z żabnic (Lophius spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 89 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
-
Kod CN 0304 91 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z włócznika "Xiphias gladius" (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 92 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z antara "Dissostichus spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 93 - Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 93 10 - Surimi z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 93 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 94 - Mięso (nawet rozdrobnione), z mintaja (Theragra chalcogramma) (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 94 10 - Surimi z mintaja (Theragra chalcogramma), zamrożone
-
Kod CN 0304 94 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z mintaja (Theragra chalcogramma) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 10 - Surimi, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 21 - Mięso (nawet rozdrobnione) z dorsza z gatunku Gadus macrocephalus (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 25 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza z gatunku Gadus morhua (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza (Gadus ogac) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida (z wył. Filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 30 - Mięso (nawet rozdrobnione), z łupacza (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 40 - Mięso (nawet rozdrobnione), z czarniaka (Pollachius virens) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 50 - Mięso (nawet rozdrobnione), z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 60 - Mięso (nawet rozdrobnione), z błękitka (Micromesistius poutassou, Gadus poutassou) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 95 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów i surimi, mintaja (Theragra chalcogramma), dorsza, łupacza, czarniaka, morszczuka z rodzaju Merluccius i błękitka), zamrożone
-
Kod CN 0304 96 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone
-
Kod CN 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 96 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
-
Kod CN 0304 96 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), zamrożone
-
Kod CN 0304 96 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN 0304 97 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 - Mięso z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z włócznika, antara i filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 10 - Surimi, gdzie indziej niesklasyfikowan, zamrożone
-
Kod CN 0304 99 21 - Mięso z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 23 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze śledzi "Clupea harengus, Clupea pallasii" (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z karmazyna "Sebastes spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 55 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze smuklicy "Lepidorhombus spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 61 - Mięso (nawet rozdrobnione), z bramy "Brama spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 65 - Mięso (nawet rozdrobnione), z żabnicy "Lophius spp." (z wył. filetów), zamrożone
-
Kod CN 0304 99 99 - Mięso z ryb morskich, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN 0305 - Ryby suszone, solone lub w solance nadające się do spożycia przez ludzi; ryby wędzone, nawet gotowane przed lub podczas procesu wędzenia nadające się do spożycia przez ludzi; mąki, mączki i granulki, z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN 0305 10 00 - Mąki, mączki i granulki, z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN 0305 20 00 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance
-
Kod CN 0305 31 00 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
-
Kod CN 0305 32 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae
-
Kod CN 0305 32 11 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z dorsza z gatunku Gadus macrocephalus
-
Kod CN 0305 32 19 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida
-
Kod CN 0305 32 90 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza oraz ryby z gatunku Boreogadus saida)
-
Kod CN 0305 39 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae)
-
Kod CN 0305 39 10 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), z łososia atlantyckiego (Salmo salar) i z głowacicy (Hucho hucho)
-
Kod CN 0305 39 50 - Filety, solone lub w solance, ale niewędzone, z halibuta niebieskiego (Reinhardtius hippoglossoides)
-
Kod CN 0305 39 90 - Filety z ryb, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae i filetów z ryb, solonych lub w solance, z łososia pacyficznego, z łososia atlantyckiego, z głowacicy i z z halibuta niebieskiego)
-
Kod CN 0305 41 00 - Łososie pacyficzne (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łosoś atlantycki (Salmo salar) i głowacica (Hucho hucho), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 42 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 43 00 - Pstrągi i trocie (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 44 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 44 10 - Węgorze (Anguilla spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 44 90 - Tilapie (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 49 - Ryby wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. łososia pacyficznego, łososia atlantyckiego, głowacicy, śledzi, pstrąga i troci, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych)
-
Kod CN 0305 49 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", wędzony, włącznie z filetami, inny niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 49 20 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 49 30 - Makrele "Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus", wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN 0305 49 80 - Ryby wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. łososia pacyficznego, łososia atlantyckiego, głowacicy, śledzi, pstrąga i troci, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych)
-
Kod CN 0305 51 - Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, nawet solony, ale niewędzony
-
Kod CN 0305 51 10 - Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, niesolony, niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 51 90 - Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, solony, niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 52 00 - Tilapie (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 53 - Ryby z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae, suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów i dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus))
-
Kod CN 0305 53 10 - Dorszyk polarny (Boreogadus saida), suszony, nawet solony, ale niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 53 90 - Ryby z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae, suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów, dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) i dorszyka polarnego (Boreogadus saida))
-
Kod CN 0305 54 - Śledzie (Clupea harengus, Clupea pallasii), sardele (Engraulis spp.), sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 54 30 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 54 50 - Sardele "Engraulis spp.", suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 54 90 - Sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 59 - Ryby suszone, inne niż jadalne odpadki rybne, nawet solone, ale niewędzone (z wył. dorsza i filetów)
-
Kod CN 0305 59 70 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, solony, niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 59 85 - Ryby, suszone, nawet solone, ale niewędzone, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 61 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 62 00 - Dorsz "Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 63 00 - Sardela "Engraulis spp.", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 64 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), węgorze (Anguilla spp.), okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 69 - Ryby solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów, śledzi, dorsza, sardeli, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych)
-
Kod CN 0305 69 10 - Ryby z gatunku Boreogadus saida, solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 69 30 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 69 50 - Łosoś pacyficzny "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou and Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho", solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
-
Kod CN 0305 69 80 - Ryby solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów, śledzi, dorsza, sardeli, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, ryb z gatunku Boreogadus saida, halibuta białego, łososia pacyficznego, łososia atlantyckiego, głowacicy)
-
Kod CN 0305 71 00 - Płetwy rekina, wędzone, suszone, solone lub w solance,
-
Kod CN 0305 72 00 - Rybie głowy, ogony i pęcherze pławne, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN 0305 79 00 - Rybie płetwy i pozostałe jadalne odpadki rybne, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. głów, szyjek, paszczy i płetw rekina)
-
Kod CN 0306 - Skorupiaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; skorupiaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; skorupiaki, w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, nawet schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN 0306 11 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 11 10 - Szyjki raków morskich "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z szyjkami raków morskich w ich skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 11 90 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. szyjek raków morskich), zamrożone
-
Kod CN 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 12 10 - Homary "Homarus spp.", całe, nawet wędzone czy gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 12 90 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. całych)
-
Kod CN 0306 14 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 14 30 - Kraby "Cancer pagurus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN 0306 14 90 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krabów "Paralithodes camchaticus", "Chionoecetes spp.", "Callinectes sapidus" i "Cancer pagurus"), zamrożone