0207 Mięso i podroby jadalne, z ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0207 11 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 11 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i bez jelit, z głowami i łapkami, znane jako „kurczaki 83 %”, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 11 30 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)
Kod CN: 0207 12 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, niecięte na kawałki, zamrożone
Kod CN: 0207 12 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, zamrożone
Kod CN: 0207 12 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, zamrożone, i pozostałe formy ptactwa zamrożonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 70%)
Kod CN: 0207 13 - Kawałki i podroby ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 10 - Kawałki bez kości ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 20 - Połówki lub ćwiartki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 30 - Skrzydła całe, nawet z końcami ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN: 0207 13 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 13 99 - Jadalne podroby (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 14 - Kawałki i podroby ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 0207 14 10 - Kawałki bez kości ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 0207 14 20 - Połówki lub ćwiartki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 0207 14 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 0207 14 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 0207 14 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0207 14 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0207 14 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN: 0207 14 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 0207 14 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
Kod CN: 0207 24 - Indyki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 24 10 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „indyki 80 %”, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 24 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub inaczej zgłaszanych nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 25 - Indyki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
Kod CN: 0207 25 10 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „indyki 80 %”, zamrożone
Kod CN: 0207 25 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub pozostałe formy indyków nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), zamrożone
Kod CN: 0207 26 - Kawałki i jadalne podroby z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 10 - Kawałki bez kości z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 20 - Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety, włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 60 - Podudzia i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi), z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 80 - Kawałki z kośćmi, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN: 0207 26 91 - Wątróbki jadalne z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 26 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek), z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 27 - Kawałki i jadalne podroby z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 27 10 - Kawałki bez kości z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 27 20 - Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 27 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 27 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 27 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0207 27 60 - Podudzia i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0207 27 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi) z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
Kod CN: 0207 27 80 - Kawałki z kośćmi z indyka (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN: 0207 27 91 - Wątróbki jadalne z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 27 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 41 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 41 20 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane, bez krwi i jelit, ale niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „kaczki 85 %”
Kod CN: 0207 41 30 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kaczki 70 %”
Kod CN: 0207 41 80 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek oraz bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kaczki 63 %” lub inaczej zgłaszane
Kod CN: 0207 42 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
Kod CN: 0207 42 30 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kaczki 70 %”
Kod CN: 0207 42 80 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek oraz bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kaczki 63 %” lub inaczej zgłaszane
Kod CN: 0207 43 00 - Wątróbki otłuszczone z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 - Kawałki i podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN: 0207 44 10 - Kawałki bez kości z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 31 - Całe skrzydła z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 71 - Tusze kacze (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 44 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0207 44 91 - Wątróbki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN: 0207 44 99 - Podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)
Kod CN: 0207 45 - Kawałki i podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 10 - Kawałki bez kości z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 21 - Połówki lub ćwiartki z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 31 - Całe skrzydła z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 71 - Tusze kacze (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0207 45 93 - Wątróbki otłuszczone z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 45 95 - Wątróbki jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN: 0207 45 99 - Podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek)
Kod CN: 0207 51 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 51 10 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane, bez krwi, niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „gęsi 82 %”, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 51 90 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako „gęsi 75 %” lub inaczej zgłaszane, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 52 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, zamrożone
Kod CN: 0207 52 10 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane, bez krwi, niewypatroszone, z głowami i łapkami, znane jako „gęsi 82 %”, zamrożone
Kod CN: 0207 52 90 - Gęsi (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako „gęsi 75 %” lub inaczej zgłaszane, zamrożone
Kod CN: 0207 53 00 - Wątróbki otłuszczone z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 - Kawałki i podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN: 0207 54 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 21 - Połówki lub ćwiartki z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 31 - Całe skrzydła z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 71 - Tusze gęsie (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0207 54 81 - Kawałki z kośćmi z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0207 54 91 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN: 0207 54 99 - Podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek)
Kod CN: 0207 55 - Kawałki i podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 21 - Połówki lub ćwiartki z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 31 - Całe skrzydła z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 71 - Tusze gęsie (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 81 - Kawałki z kośćmi z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0207 55 93 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 0207 55 95 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Kod CN: 0207 55 99 - Podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek)
Kod CN: 0207 60 - Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone:
Kod CN: 0207 60 05 - Perliczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 10 - Kawałki bez kości z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 21 - Połówki lub ćwiartki z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 31 - Całe skrzydła z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 81 - Kawałki z kośćmi z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0207 60 91 - Wątróbki z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0207 60 99 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8446 21 00 - Krosna mechaniczne do tkania materiałów o szerokości > 30 cm, czółenkowe
Kod CN: 7314 14 00 - Tkanina, włączając taśmy bez końca, z drutu ze stali nierdzewnej (z wył. tkanin z włókien metalowych, w rodzaju stosowanych jako okładzina, wykładzina lub do podobnych celów i taśm bez końca do urządzeń mechanicznych)
Kod CN: 3824 86 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające pentachlorobenzen (ISO) lub heksachlorobenzen (ISO)
Kod CN: 0511 99 31 - Gąbki naturalne surowe pochodzenia zwierzęcego
Kod CN: 8607 21 90 - Hamulce pneumatyczne i ich części, do lokomotyw szynowych lub taboru kolejowego (z wył. z żeliwa lub staliwa)
Kod CN: 3809 10 90 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, na bazie substancji skrobiowych, zawierające >= 83% masy tych substancji
Kod CN: 6804 21 00 - Kamienie młyńskie, kamienie szlifierskie, ściernice i podobne, bez opraw, do ostrzenia, polerowania, obciągania lub cięcia, ze spiekanych diamentów syntetycznych lub naturalnych (z wył. ręcznych kamieni do ostrzenia lub polerowania i ściernic w szczególności do stomatologicznych urządzeń borujących)
Kod CN: 5310 10 - Tkaniny z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, niebielone
Kod CN: 8542 32 75 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci stałe kasowalne elektrycznie, programowalne "E²PROM" (z wył. flash E²PROM i w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych)