Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 109
-
Kod CN 1514 11 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1514 11 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN 1514 19 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. surowego)
-
Kod CN 1514 19 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
-
Kod CN 1514 19 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN 1514 91 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe
-
Kod CN 1514 91 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1514 91 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN 1514 99 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)
-
Kod CN 1514 99 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
-
Kod CN 1514 99 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN 1515 - Ciekłe tłuszcze i oleje roślinne (włącznie z olejem jojoba) i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie ( z wył. oleju z soi, orzeszków ziemnych, oliwek, palm, z nasion słonecznika, z krokosza balwierskiego, bawełny, kokosów, z ziaren palmy, oleju babassu, rzepakowego, rzepikowego lub gorczycowego)
-
Kod CN 1515 11 00 - Olej lniany surowy
-
Kod CN 1515 19 - Olej lniany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. surowego)
-
Kod CN 1515 19 10 - Olej lniany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. oleju surowego i do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1515 19 90 - Olej lniany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN 1515 21 - Olej kukurydziany surowy
-
Kod CN 1515 21 10 - Olej kukurydziany surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1515 21 90 - Olej kukurydziany surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN 1515 29 - Olej kukurydziany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)
-
Kod CN 1515 29 10 - Olej kukurydziany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. oleju surowego i do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1515 29 90 - Olej kukurydziany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN 1515 30 - Olej rycynowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN 1515 30 10 - Olej rycynowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do produkcji kwasu aminoundekanowego stosowanego do wytwarzania tekstylnych włókien syntetycznych lub tworzyw sztucznych
-
Kod CN 1515 30 90 - Olej rycynowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do produkcji kwasu aminoundekanowego stosowanego do wytwarzania tekstylnych włókien syntetycznych lub tworzyw sztucznych)
-
Kod CN 1515 50 - Olej sezamowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN 1515 50 11 - Olej sezamowy surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1515 50 19 - Olej sezamowy surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN 1515 50 91 - Olej sezamowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. oleju surowego)
-
Kod CN 1515 50 99 - Olej sezamowy i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN 1515 90 - Tłuszcze ciekłe i oleje roślinne i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju sojowego, z orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego i sezamowego)
-
Kod CN 1515 90 11 - Olej tungowy, olej jojoba i olej oiticica, wosk mirtowy i wosk japoński, ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN 1515 90 21 - Olej z nasion tytoniu, surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1515 90 29 - Olej z nasion tytoniu, surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN 1515 90 31 - Olej z nasion tytoniu i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
-
Kod CN 1515 90 39 - Olej z nasion tytoniu i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN 1515 90 40 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, surowe, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych; z oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosku japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN 1515 90 51 - Frakcje stałe tłuszczów i olejów roślinnych, surowe, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych; z oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, sezamowego, tungowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosku japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN 1515 90 59 - Tłuszcze i oleje roślinne, surowe, stałe, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub surowe ciekłe (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych; oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosk japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN 1515 90 60 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych; olejów i tłuszczów surowych, oleju sojowego, orzeszków ziemnych, oliwy, oleju palmowego, słonecznikowego, z krokosza balwierskiego, z nasion bawełny, kokosowego, z ziaren palmowych, oleju babassa, rzepakowego, rzepikowego, gorczycowego, lnianego, kukurydzianego, rycynowego, tungowego, sezamowego, jojoba, oleju oiticica, wosku mirtowego, wosk japońskiego i oleju z nasion tytoniu)
-
Kod CN 1515 90 91 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, stałe, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i olejów i tłuszczów surowych)
-
Kod CN 1515 90 99 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, stałe, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub ciekłe, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i olejów i tłuszczów surowych)
-
Kod CN 1516 - Tłuszcze i oleje, zwierzęce lub roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN 1516 10 - Tłuszcze i oleje zwierzęce i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN 1516 10 10 - Tłuszcze i oleje zwierzęce i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN 1516 10 90 - Tłuszcze i oleje zwierzęce i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub pakowane inaczej
-
Kod CN 1516 20 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN 1516 20 10 - Uwodorniony olej rycynowy, tzw. „wosk opalowy”
-
Kod CN 1516 20 91 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. uwodornionego oleju rycynowego, tzw. „wosku opalowego” i dalej przetworzonych)
-
Kod CN 1516 20 95 - Olej rzepikowy, lniany, rzepakowy, słonecznikowy, illipe, karite, makore, toloucouna lub babassu, i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, do zastosowań technicznych lub przemysłowych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub inaczej przygotowane (z wył. do produkcji artykułów spożywanych przez ludzi)
-
Kod CN 1516 20 96 - Olej z orzeszków ziemnych, z nasion bawełny, sojowy lub słonecznikowy i ich frakcje (z wył. objętych podpozycją 1516.20.95); pozostałe oleje i ich frakcje zawierające < 50 % masy wolnych kwasów tłuszczowych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub inaczej przygotowane (z wył. olejów z nasion palmowych, illipe, kokosowego, rzepikowego, rzepakowego lub copaiba, i olejów objętych podpozycją 1516.20.95)
-
Kod CN 1516 20 98 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg albo innych formach (z wył. tłuszczów i olejów i ich frakcji dalej przetworzonych, uwodornionego oleju rycynowego i wyrobów objętych podpozycją 1516.20.95 i 1516.20.96)
-
Kod CN 1517 - Margaryna, pozostałe jadalne mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, oraz mieszanin oliwy i jej frakcji)
-
Kod CN 1517 10 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej)
-
Kod CN 1517 10 10 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca > 10% masy, ale nie <= 15% masy tłuszczów mleka
-
Kod CN 1517 10 90 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca <= 10% masy tłuszczów mleka
-
Kod CN 1517 90 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych i frakcje różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
-
Kod CN 1517 90 10 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające > 10% masy, ale <= 15% masy tłuszczów mleka (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, mieszanin oliwy i jej frakcji, i margaryny w postaci stałej), jadalne
-
Kod CN 1517 90 91 - Oleje roślinne, ciekłe, zmieszane, zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów , częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, i mieszanin oliwy), jadalne
-
Kod CN 1517 90 93 - Mieszaniny lub preparaty, w rodzaju stosowanych jako preparaty zapobiegające przyleganiu do formy, zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka, jadalne
-
Kod CN 1517 90 99 - Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów roślinnych, ciekłych, zmieszanych, jadalnych mieszanin lub preparatów zapobiegających przyleganiu do formy, i margaryny w postaci stałej), jadalne
-
Kod CN 1518 00 - Tłuszcze i oleje, zwierzęce lub roślinne i ich frakcje, gotowane, utlenione, odwodnione, siarkowane, napowietrzane, polimeryzowane przez ogrzewanie w próżni lub w gazie obojętnym, lub inaczej modyfikowane chemicznie, niejadalne mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów lub olejów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN 1518 00 10 - Linoksyn
-
Kod CN 1518 00 31 - Oleje roślinne surowe, ciekłe, zmieszane, niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1518 00 39 - Oleje roślinne, ciekłe, zmieszane, niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. olejów surowych i do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN 1518 00 91 - Tłuszcze i oleje, zwierzęce lub roślinne i ich frakcje, gotowane, utlenione, odwodnione, siarkowane, napowietrzane, polimeryzowane przez ogrzewanie w próżni lub w gazie obojętnym lub w inny sposób modyfikowane chemicznie (z wył. objętych pozycją 1516 i linoksynu [utlenionego oleju z nasion lnu])
-
Kod CN 1518 00 95 - Mieszaniny lub przetwory z tłuszczów i olejów zwierzęcych, lub z olejów zwierzęcych i olejów roślinnych, i ich frakcje, niejadalne
-
Kod CN 1518 00 99 - Mieszaniny lub przetwory z tłuszczów i olejów zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów lub olejów, niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 15
-
Kod CN 1520 00 00 - Glicerol surowy; wody glicerolowe i ługi glicerolowe
-
Kod CN 1521 - Woski roślinne (inne niż triglicerydy), wosk pszczeli, pozostałe woski owadzie i spermacet, nawet rafinowane lub barwione
-
Kod CN 1521 10 00 - Woski roślinne (inne niż triglicerydy), nawet rafinowane lub barwione
-
Kod CN 1521 90 - Wosk pszczeli, pozostałe woski owadzie i spermacet, nawet rafinowane lub barwione
-
Kod CN 1521 90 10 - Spermacet, nawet rafinowany lub barwiony
-
Kod CN 1521 90 91 - Wosk pszczeli, pozostałe woski owadzie, surowe
-
Kod CN 1521 90 99 - Wosk pszczeli i pozostałe woski owadzie, nawet rafinowane lub barwione (z wył. surowych)
-
Kod CN 1522 00 - Degras; pozostałości powstałe przy obróbce substancji tłuszczowych oraz wosków zwierzęcych lub roślinnych
-
Kod CN 1522 00 10 - Degras
-
Kod CN 1522 00 31 - Sopstoki zawierające olej o właściwościach oliwy
-
Kod CN 1522 00 39 - Pozostałości powstałe przy obróbce substancji tłuszczowych zawierających olej o właściwościach oliwy (z wył. sopstoków)
-
Kod CN 1522 00 91 - Osady i szlamy olejowe; sopstoki (z wył. zawierających olej o właściwościach oliwy)
-
Kod CN 1522 00 99 - Pozostałości powstałe przy obróbce substancji tłuszczowych oraz wosków zwierzęcych lub roślinnych (z wył. zawierających olej o właściwościach oliwy, osadów i szlamów olejowych i sopstoków)
-
Kod CN SEKCJA IV - GOTOWE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; NAPOJE BEZALKOHOLOWE, ALKOHOLOWE I OCET; TYTOŃ I PRZEMYSŁOWE NAMIASTKI TYTONIU
-
Kod CN DZIAŁ 16 - PRZETWORY Z MIĘSA, RYB LUB SKORUPIAKÓW, MIĘCZAKÓW LUB POZOSTAŁYCH BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
-
Kod CN 1601 00 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi; przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów
-
Kod CN 1601 00 10 - Kiełbasy i podobne wyroby i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów, z wątroby (wątróbek)
-
Kod CN 1601 00 91 - Kiełbasy, suche lub do smarowania, z mięsa, podrobów lub krwi (z wył. z wątroby (wątróbek))
-
Kod CN 1601 00 99 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów (z wył. kiełbas z wątroby (wątróbek) i kiełbas niepoddanych obróbce cieplnej)
-
Kod CN 1602 - Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i ekstraktów i soków, z mięsa)
-
Kod CN 1602 10 00 - Przetwory homogenizowane z mięsa, podrobów lub krwi, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy
-
Kod CN 1602 20 - Przetwory z wątroby (wątróbki) dowolnych zwierząt (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
-
Kod CN 1602 20 10 - Przetwory z wątróbki gęsiej lub kaczej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy)
-
Kod CN 1602 20 90 - Przetwory z wątroby (wątróbki) (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy i wątróbki gęsiej lub kaczej)
-
Kod CN 1602 31 - Mięso lub podroby, z indyków (z gatunków domowych), przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa )
-
Kod CN 1602 31 11 - Przetwory zawierające wyłącznie niepoddane obróbce cieplnej mięso indycze (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
-
Kod CN 1602 31 19 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )
-
Kod CN 1602 31 80 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN 1602 32 - Mięso lub podroby, z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa )
-
Kod CN 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN 1602 32 19 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN 1602 32 30 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 25%, ale < 57% masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)