Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 110
-
Kod CN 1602 32 90 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane (z wył. zawierającego >= 25% masy mięsa lub podrobów z drobiu, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 39 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 39 21 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN 1602 39 29 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
-
Kod CN 1602 39 85 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, zawierające < 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
-
Kod CN 1602 41 - Szynki i ich kawałki ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1602 41 10 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1602 41 90 - Szynki i ich kawałki, przetworzone lub zakonserwowane ze świń (z wył. ze świń domowych)
-
Kod CN 1602 42 - Łopatki i ich kawałki, ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1602 42 10 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1602 42 90 - Łopatki i ich kawałki, ze świń, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych)
-
Kod CN 1602 49 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. szynek, łopatek i podobnych produktów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 49 11 - Schaby (z wyłączeniem karkowych) i ich części, włącznie z mieszankami schabów lub szynek, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1602 49 13 - Karki i ich części, włącznie z mieszankami obojczyków i łopatek, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1602 49 15 - Mieszanki zawierające szynki, łopatki, schaby lub karki oraz ich części, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. mieszanin wyłącznie schabów i szynek lub wyłącznie karków i łopatek)
-
Kod CN 1602 49 19 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju i pochodzenia (z wył. szynek, łopatek, schabów, karkówek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN 1602 49 50 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 40% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i sosów z mięsa)
-
Kod CN 1602 49 90 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych, szynek, łopatek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 50 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 50 10 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN 1602 50 31 - Wołowina peklowana (corned beef), w opakowaniach hermetycznych
-
Kod CN 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 90 - Mięso, podroby lub krew, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . mięsa lub przetworów z drobiu, świń lub bydła, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 90 10 - Przetwory z krwi dowolnych zwierząt (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
-
Kod CN 1602 90 31 - Mięso lub podroby z dziczyzny lub z królików, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. z dzikich świń, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 90 51 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające mięso lub podroby, ze świń domowych, (z wył. z mięsa lub przetworów z drobiu, bydła, reniferów, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN 1602 90 61 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. z drobiu, świń domowych, reniferów, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN 1602 90 69 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające mięso lub podroby z bydła (z wył. z drobiu, świń domowych, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN 1602 90 91 - Mięso lub podroby z owiec, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
-
Kod CN 1602 90 95 - Mięso lub podroby z kóz, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
-
Kod CN 1602 90 99 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył . z drobiu, świń lub bydła, dziczyzny, zajęcy lub królików, owiec lub kóz, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa,i zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
-
Kod CN 1603 00 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
-
Kod CN 1603 00 10 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN 1603 00 80 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub przygotowane inaczej
-
Kod CN 1604 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane; kawior i namiastki kawioru przygotowane z ikry rybiej
-
Kod CN 1604 11 00 - Łosoś przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. mielonego)
-
Kod CN 1604 12 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 12 10 - Filety ze śledzi, surowe, jedynie pokryte bułką tartą lub panierką, nawet podsmażone w oleju, zamrożone
-
Kod CN 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN 1604 12 99 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych, i w hermetycznych pojemnikach)
-
Kod CN 1604 13 - Sardynki, sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 13 11 - Sardynki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oliwie (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 13 19 - Sardynki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych i w oliwie)
-
Kod CN 1604 13 90 - Sardynele i brislingi lub szproty, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 14 - Tuńczyki, latający bonito i pelamida "Sarda spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 14 21 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
-
Kod CN 1604 14 26 - Filety znane jako „loins” z latającego bonito, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN 1604 14 28 - Latający bonito, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN 1604 14 31 - Tuńczyk żółtopłetwy „Thunnus albacares”, przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonego)
-
Kod CN 1604 14 36 - Filety znane jako „loins” z tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN 1604 14 38 - Tuńczyk żółtopłetwy „Thunnus albacares”, przetworzony lub zakonserwowany (z wył. mielonego, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN 1604 14 41 - Tuńczyki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oleju roślinnym (z wył. mielonych, latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN 1604 14 46 - Filety znane jako „loins” z tuńczyka, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym, z latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN 1604 14 48 - Tuńczyki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako "loins" i takich produktów w oleju roślinnym, latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN 1604 14 90 - Pelamida "Sarda spp.", przetworzona lub zakonserwowana, cała lub w kawałkach (z wył. mielonej)
-
Kod CN 1604 15 - Makrele przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 15 11 - Filety z makreli z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1604 15 19 - Makrele z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych i filetów)
-
Kod CN 1604 15 90 - Makrele z gatunków Scomber australasicus, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 16 00 - Sardele przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 17 00 - Węgorze przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 18 00 - Płetwy rekina przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 19 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli i węgorze)
-
Kod CN 1604 19 10 - Łososiowate, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. łososia i mielonych)
-
Kod CN 1604 19 31 - Filety znane jako „loins” ryb z rodzaju Euthynnus przetworzone i zakonserwowane (z wył. latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN 1604 19 39 - Ryby z rodzaju "Euthynnus", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako „loins” i z latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN 1604 19 50 - Ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN 1604 19 91 - Filety, surowe, jedynie pokryte bułką tartą lub panierką, nawet podsmażone w oleju, zamrożone (z wył. z ryb łososiowatych, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, ryb z rodzaju Euthynnus, i gatunku Orcynopsis unicolor)
-
Kod CN 1604 19 92 - Dorsze [Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus marcocephalus], przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN 1604 19 93 - Czarniak "Pollachius virens", przetworzony lub zakonserwowany, cały lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN 1604 19 94 - Morszczuk i widłak "Merluccius spp., Urophycis spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN 1604 19 95 - Mintaj "Theragra chalcogramma" i rdzawiec "Pollachius pollachius", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach(z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN 1604 19 97 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, węgorze, płetw rekina, ryb z gatunku Euthynnus spp., Orcynopsis unicolor, dorszy, czerniaka, morszczuka i widłaka, nintaja i rdzawca; filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN 1604 20 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 1604 20 05 - Przetwory z surimi
-
Kod CN 1604 20 10 - Łosoś przetworzony lub zakonserwowany (z wył. całego lub w kawałkach)
-
Kod CN 1604 20 30 - Łososiowate przetworzone lub zakonserwowane (z wył. łososia oraz ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 1604 20 40 - Sardela przetworzona lub zakonserwowana (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 1604 20 50 - Sardynki, latające bonito, makrela z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, ryby z gatunku Orcynopsis unicolor przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 1604 20 70 - Tuńczyki, latający bonito lub pozostałe ryby z rodzaju Euthynnus, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 1604 20 90 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach, przetworów z surimi i z łososiowatych, z sardynek, latającego bonio, makrel z gatunków Comber scombrus i Scomber japonicus i ryb z gatunku Orcynopsis unicolor, tuńczyków, latającego bonito lub pozostałych ryby z rodzaju Euthynnus)
-
Kod CN 1604 31 00 - Kawior
-
Kod CN 1604 32 00 - Namiastki kawioru
-
Kod CN 1605 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN 1605 10 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN 1605 21 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach (z wył. Wędzonych)
-
Kod CN 1605 21 10 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto <= 2 kg (z wył. Wędzonych)
-
Kod CN 1605 21 90 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w niehermetycznych pojemnikach, w bezpośrednich pojemnikach o zawartości netto > 2 kg (z wył. Wędzonych)
-
Kod CN 1605 29 00 - Kraby, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
-
Kod CN 1605 30 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN 1605 30 10 - Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów
-
Kod CN 1605 30 90 - Homary, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. tylko wędzonych, mięsa z homara, poddanego obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów)
-
Kod CN 1605 40 00 - Skorupiaki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych, krabów, krewetek i homarów)
-
Kod CN 1605 51 00 - Ostrygi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN 1605 52 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN 1605 53 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN 1605 53 10 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
-
Kod CN 1605 53 90 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. w hermetycznych pojemnikach i tylko wędzonych)
-
Kod CN 1605 54 00 - Mątwy i kałamarnice, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)