Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 90
-
Kod CN 0203 21 - Tusze i półtusze, ze świń, zamrożone
-
Kod CN 0203 21 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, zamrożone
-
Kod CN 0203 21 90 - Tusze lub półtusze, ze świń niedomowych, zamrożone
-
Kod CN 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN 0203 22 11 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN 0203 22 19 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN 0203 22 90 - Szynki lub łopatki i ich kawałki, ze świń niedomowych, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
-
Kod CN 0203 29 11 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, zamrożone
-
Kod CN 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN 0203 29 15 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, zamrożone
-
Kod CN 0203 29 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), zamrożone
-
Kod CN 0203 29 59 - Mięso ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
-
Kod CN 0203 29 90 - Mięso ze świń niedomowych, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
-
Kod CN 0204 - Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 22 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 22 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
-
Kod CN 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
-
Kod CN 0204 42 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), zamrożone
-
Kod CN 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
-
Kod CN 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
-
Kod CN 0204 42 50 - Nogi z owiec, zamrożone
-
Kod CN 0204 42 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
-
Kod CN 0204 43 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, zamrożone
-
Kod CN 0204 43 10 - Mięso z jagniąt, bez kości, zamrożone
-
Kod CN 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
-
Kod CN 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0204 50 51 - Tusze i półtusze z kóz, zamrożone
-
Kod CN 0204 50 53 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, zamrożone
-
Kod CN 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
-
Kod CN 0204 50 59 - Nogi z kóz, zamrożone
-
Kod CN 0204 50 71 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
-
Kod CN 0204 50 79 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, zamrożone
-
Kod CN 0205 00 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0205 00 20 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0205 00 80 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
-
Kod CN 0206 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0206 10 - Podroby jadalne z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 10 10 - Podroby jadalne z bydła do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 10 95 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, świeża lub schłodzona
-
Kod CN 0206 10 98 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, przepony grubej i przepony cienkiej) świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 21 00 - Ozory jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN 0206 22 00 - Wątroby jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN 0206 29 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), zamrożone
-
Kod CN 0206 29 10 - Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
-
Kod CN 0206 29 91 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), jadalna, zamrożona
-
Kod CN 0206 29 99 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, ozorów, wątroby, przepony grubej i przepony cienkiej), zamrożone
-
Kod CN 0206 30 00 - Podroby jadalne ze świń, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 41 00 - Podroby jadalne ze świń, zamrożone
-
Kod CN 0206 49 00 - Podroby jadalne ze świń (z wył. wątroby), zamrożone
-
Kod CN 0206 80 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 80 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 80 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0206 90 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
-
Kod CN 0206 90 10 - Podroby jadalne z owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
-
Kod CN 0206 90 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
-
Kod CN 0206 90 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), zamrożone
-
Kod CN 0207 - Mięso i podroby jadalne, z ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0207 11 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 11 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i bez jelit, z głowami i łapkami, znane jako „kurczaki 83 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 11 30 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 11 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, świeże lub schłodzone, i pozostałe formy ptactwa świeżego lub schłodzonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 83% i 70%)
-
Kod CN 0207 12 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, niecięte na kawałki, zamrożone
-
Kod CN 0207 12 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, zamrożone
-
Kod CN 0207 12 90 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „kurczaki 65 %”, zamrożone, i pozostałe formy ptactwa zamrożonego, nieciętego na kawałki, (z wył. kurczaków 70%)
-
Kod CN 0207 13 - Kawałki i podroby ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 10 - Kawałki bez kości ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 20 - Połówki lub ćwiartki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 30 - Skrzydła całe, nawet z końcami ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN 0207 13 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 13 99 - Jadalne podroby (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0207 14 - Kawałki i podroby ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 10 - Kawałki bez kości ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 20 - Połówki lub ćwiartki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 50 - Piersi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN 0207 14 91 - Wątróbki jadalne ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN 0207 14 99 - Podroby jadalne (z wył. wątróbek) ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone
-
Kod CN 0207 24 - Indyki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone