Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 95
-
Kod CN 0303 89 29 - Ryby z rodzaju Euthynnus, zamrożone (z wył. latającego lub paskowanego bonito i tunka wschodniego, i do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN 0303 89 31 - Karmazyny z gatunku Sebastes marinus, zamrożone
-
Kod CN 0303 89 39 - Karmazyny (Sebastes spp.), zamrożony (z wył. z gatunku Sebastes marinus)
-
Kod CN 0303 89 40 - Ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
-
Kod CN 0303 89 50 - Kielec (właściwy) i morlesze (Dentex dentex i Pagellus spp.), zamrożony
-
Kod CN 0303 89 55 - Dorada (sparus złotogłowy) (Sparus aurata), zamrożony
-
Kod CN 0303 89 60 - Bramy (Brama spp.), zamrożone
-
Kod CN 0303 89 65 - Żabnice (Lophius spp.), zamrożony
-
Kod CN 0303 89 70 - Kinglip chilijski (Genypterus blacodes), zamrożony
-
Kod CN 0303 89 90 - Ryby zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN 0303 91 - Wątróbki, ikry i mlecze, zamrożone
-
Kod CN 0303 91 10 - Ikry i mlecze, zamrożone, do produkcji kwasu dezoksyrybonukleinowego lub siarczanu protaminy
-
Kod CN 0303 91 90 - Wątróbki, ikry i mlecze, zamrożone (z wył. ikry i mlecza, do produkcji kwasu dezoksyrybonukleinowego lub siarczanu protaminy)
-
Kod CN 0303 92 00 - Płetwy rekina, zamrożone
-
Kod CN 0303 99 00 - Rybie płetwy, głowy, ogony, pęcherze pławne i pozostałe jadalne odpadki rybne, zamrożone (z wył. wątróbek, ikry, mlecza i płetw rekina)
-
Kod CN 0304 - Filety rybne i pozostałe mięso rybie (nawet rozdrobnione), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0304 31 00 - Filety z tilapii (Oreochromis spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 32 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 33 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 39 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.)
-
Kod CN 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 42 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 42 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 42 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae) (z wył. z gatunku Oncorhynchus mykiss, o masie > 400 g każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 43 00 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 44 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 44 10 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 44 30 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 44 90 - Filety z z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. z dorsza, czerniaka oraz ryby z gatunku Boreogadus saida), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 45 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 46 00 - Filety z antara (Dissostichus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 47 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 47 10 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 47 20 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 47 30 - Filety z żarłacza błękitny (Prionace glauca), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 47 90 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN 0304 48 00 - Filety z rajowatych (Rajidae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 49 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 49 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 49 50 - Filety z karmazynów (Sebastes spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 52 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z łososiowatych (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 53 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 54 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z włócznika (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 55 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z antara (Dissostichus spp.) (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 56 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0304 56 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus) , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0304 56 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0304 56 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN 0304 57 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
-
Kod CN 0304 59 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 59 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb słodkowodnych (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 59 50 - Płaty śledziowe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 59 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0304 61 00 - Filety z tilapi (Oreochromis spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 62 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 63 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), zamrożone
-
Kod CN 0304 69 00 - Filety z karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp., węgorzy (Anguilla spp.), i żmijogłowowatych (Channa spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 71 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), zamrożone
-
Kod CN 0304 71 10 - Filety z dorsza (Gadus macrocephalus), zamrożone
-
Kod CN 0304 71 90 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac), zamrożone
-
Kod CN 0304 72 00 - Filety z łupacz (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus), zamrożone
-
Kod CN 0304 73 00 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), zamrożone
-
Kod CN 0304 74 - Filety z morszczuka (Merluccius spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 74 11 - Filety z morszczuka kapskiego (Merluccius capensis) i morszczuka głębokowodnego (Merluccius paradoxus)
-
Kod CN 0304 74 15 - Filety z morszczuka argentyńskiego (Merluccius hubbsi), zamrożone
-
Kod CN 0304 74 19 - Filety z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. kapskiego, głębinowego i argentyńskiego), zamrożone
-
Kod CN 0304 74 90 - Filety z widłaka (Urophycis spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 75 00 - Filety z mintaja (Theragra chalcogramma), zamrożone
-
Kod CN 0304 79 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorszy, łupacza, czerniaka, morszczuka i widłaka i mintaja), zamrożone
-
Kod CN 0304 79 10 - Filety z ryb z gatunku Boreogadus saida, zamrożone
-
Kod CN 0304 79 30 - Filety z witlinka (Merlangius merlangus), zamrożone
-
Kod CN 0304 79 50 - Filety z buławika nowozelandzkiego (miruna nowozelandzka) (Macruronus novaezelandiae), zamrożone
-
Kod CN 0304 79 80 - Filety z molwy (Molva spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 79 90 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorszy, łupacza, czerniaka, morszczuka i widłaka, mintaja i błękitka, ryb z gatunku Boreogadus saida, witlinka, rdzawca, buławika nowozelandzkiego, molwy), zamrożone
-
Kod CN 0304 81 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), zamrożone
-
Kod CN 0304 82 - Filety z pstrągów i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), zamrożone
-
Kod CN 0304 82 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, zamrożone
-
Kod CN 0304 82 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), zamrożone
-
Kod CN 0304 82 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster) (z wył. z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy), zamrożone
-
Kod CN 0304 83 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae), zamrożone
-
Kod CN 0304 83 10 - Filety z gładzicy (Pleuronectes platessa), zamrożone
-
Kod CN 0304 83 30 - Filety ze stornii (Platichthys flesus), zamrożone
-
Kod CN 0304 83 50 - Filety ze smuklic (Lepidorhombus spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 83 90 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae) (z wył. gładzicy, stornii i smuklicy), zamrożone
-
Kod CN 0304 84 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), zamrożone
-
Kod CN 0304 85 00 - Filety z antarów (Dissostichus spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 86 00 - Filety z śledzi (Clupea harengus, Clupea pallasii), zamrożone
-
Kod CN 0304 87 00 - Filety z tuńczyka (z rodzaju Thunnus), latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN 0304 88 - Filety z koleni, pozostałych rekinów i rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN 0304 88 11 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN 0304 88 15 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
-
Kod CN 0304 88 18 - Filety z żarłacza błękitnego (Prionace glauca),, zamrożone
-
Kod CN 0304 88 19 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN 0304 88 90 - Filety z rajowatych (Rajidae), zamrożone
-
Kod CN 0304 89 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
-
Kod CN 0304 89 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone