Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 103
-
Kod CN 0803 10 90 - Plantany, suszone
-
Kod CN 0803 90 - Banany, świeże lub suszone (z wył. plantanów)
-
Kod CN 0803 90 10 - Banany, świeże (z wył. plantanów)
-
Kod CN 0803 90 90 - Banany, suszone (z wył. plantanów)
-
Kod CN 0804 - Daktyle, figi, ananasy, awokado, guawa, mango i smaczelina, świeże lub suszone
-
Kod CN 0804 10 00 - Daktyle, świeże lub suszone
-
Kod CN 0804 20 - Figi, świeże lub suszone
-
Kod CN 0804 20 10 - Figi, świeże
-
Kod CN 0804 20 90 - Figi, suszone
-
Kod CN 0804 30 00 - Ananasy, świeże lub suszone
-
Kod CN 0804 40 00 - Awokado, świeże lub suszone
-
Kod CN 0804 50 00 - Guawa, mango i smaczelina, świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 - Owoce cytrusowe, świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 10 - Pomarańcze, świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 10 22 - Pomarańcze pępkowe, świeże
-
Kod CN 0805 10 24 - Pomarańcze białe, świeże
-
Kod CN 0805 10 28 - Pomarańcze słodkie, świeże (z wył. Pępkowych I białych
-
Kod CN 0805 10 80 - Pomarańcze, świeże lub suszone (z wył. świeżych pomarańcz słodkich)
-
Kod CN 0805 21 - Mandarynki, włącz. z tangerynami i satsuma, świeże lub suszone (z wył. klementynek)
-
Kod CN 0805 21 10 - Satsuma, świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 21 90 - Mandarynki, włącz. z tangerynami, świeże lub suszone (z wył. klementynek i satsuma)
-
Kod CN 0805 22 00 - Klementynki, włącz. z monrealesami, świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 29 00 - Wilkingi i podobne hybrydy cytrusowe, świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 40 00 - Grejpfruty, włącznie z pomelo, świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 50 - Cytryny "Citrus limon, Citrus limonum" i limony "Citrus aurantifolia, Citrus latifolia", świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 50 10 - Cytryny "Citrus limon, Citrus limonum", świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 50 90 - Limony "Citrus aurantifolia, Citrus latifolia", świeże lub suszone
-
Kod CN 0805 90 00 - Owoce cytrusowe, świeże lub suszone (z wył. pomarańcz, cytryn "Citrus limon, Citrus limonum" i limonów "Citrus aurantifolia, Citrus latifolia", grejpfrutów, mandarynek, włącz. z tangerynami i satsuma, klementynkami, wilkingami i podobnymi hybrydami cytrusowymi)
-
Kod CN 0806 - Winogrona, świeże lub suszone
-
Kod CN 0806 10 - Winogrona, świeże
-
Kod CN 0806 10 10 - Winogrona stołowe, świeże
-
Kod CN 0806 10 90 - Winogrona świeże (z wył. winogron stołowych)
-
Kod CN 0806 20 - Winogrona suszone
-
Kod CN 0806 20 10 - Rodzynki
-
Kod CN 0806 20 30 - Sułtanki
-
Kod CN 0806 20 90 - Winogrona suszone (z wył. rodzynek i sułtanek)
-
Kod CN 0807 - Melony (włącznie z arbuzami) i papaje, świeże
-
Kod CN 0807 11 00 - Arbuzy, świeże
-
Kod CN 0807 19 00 - Melony, świeże (z wył. arbuzów)
-
Kod CN 0807 20 00 - Papaje, świeże
-
Kod CN 0808 - Jabłka, gruszki i pigwy, świeże
-
Kod CN 0808 10 - Jabłka, świeże
-
Kod CN 0808 10 10 - Jabłka na cydr (cidr), luzem, od dnia 16 września do dnia 15 grudnia, świeże
-
Kod CN 0808 10 80 - Jabłka, świeże (z wył. jabłek na cydr (cidr), luzem, od dnia 16 września do dnia 15 grudnia)
-
Kod CN 0808 30 - Gruszki, świeże
-
Kod CN 0808 30 10 - Gruszki na perry, luzem, od dnia 1 sierpnia do dnia 31 grudnia, świeże
-
Kod CN 0808 30 90 - Gruszki, świeże (z wył. gruszek na perry, luzem, od dnia 1 sierpnia do dnia 31 grudnia)
-
Kod CN 0808 40 00 - Pigwy, świeże
-
Kod CN 0809 - Morele, wiśnie i czereśnie, brzoskwinie (włącznie z nektarynami), śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN 0809 10 00 - Morele, świeże
-
Kod CN 0809 21 00 - Wiśnie (Prunus cerasus), świeże
-
Kod CN 0809 29 00 - Wiśnie i czereśnie, świeże (z wył. wiśni (Prunus cerasus))
-
Kod CN 0809 30 - Brzoskwinie, włącznie z nektarynami, świeże
-
Kod CN 0809 30 10 - Nektaryny, świeże
-
Kod CN 0809 30 90 - Brzoskwinie, świeże (z wył. nektaryn)
-
Kod CN 0809 40 - Śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN 0809 40 05 - Śliwki, świeże
-
Kod CN 0809 40 90 - Owoce tarniny, świeże
-
Kod CN 0810 - Truskawki i poziomki, maliny, jeżyny, porzeczki czarne, białe lub czerwone, agrest i pozostałe jadalne owoce, świeże (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek i owoców tarniny)
-
Kod CN 0810 10 00 - Truskawki i poziomki, świeże
-
Kod CN 0810 20 - Maliny, jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami, świeże
-
Kod CN 0810 20 10 - Maliny, świeże
-
Kod CN 0810 20 90 - Jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami, świeże
-
Kod CN 0810 30 - Porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, świeże
-
Kod CN 0810 30 10 - Porzeczki czarne, świeże
-
Kod CN 0810 30 30 - Porzeczki czerwone, świeże
-
Kod CN 0810 30 90 - Porzeczki białe i agrest, świeże
-
Kod CN 0810 40 - Żurawiny, borówki czarne i pozostałe owoce z rodzaju Vaccinium, świeże
-
Kod CN 0810 40 10 - Borówki brusznice lub borówki czerwone "owoce z gatunku Vaccinium vitis-idaea", świeże
-
Kod CN 0810 40 30 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, świeże
-
Kod CN 0810 40 50 - Owoce z gatunków Vaccinium macrocarpon i Vaccinium corymbosum, świeże
-
Kod CN 0810 40 90 - Owoce z rodzaju Vaccinium ( z wył. z gatunku Vaccinium vitis-idaea, myrtillus, macrocarpum i corymbosum), świeże
-
Kod CN 0810 50 00 - Owoce kiwi, świeże
-
Kod CN 0810 60 00 - Duriany właściwe, świeże
-
Kod CN 0810 70 00 - Owoce persymony (kaki), świeże
-
Kod CN 0810 90 - Tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya i pozostałe jadalne owoce (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek, owoców tarniny, truskawek, poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, żurawin, borówek czarnych, owoców z rodzaju Vaccinium, owoców kiwi, durians, owoce persymony, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest), świeże
-
Kod CN 0810 90 20 - Tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, świeże
-
Kod CN 0810 90 75 - Jadalne owoce (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, awokado, guawy, mango, smaczeliny, papai, owoców cytrusowych, winogron, melonów, jabłek, gruszek, pigw, moreli, wiśni, czereśni, brzoskwiń, śliwek, owoców tarniny, truskawek, poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, żurawin, borówek czarnych, owoców z rodzaju Vaccinium, owoców kiwi, durians, owoce persymony, porzeczek czarne, białe lub czerwone, agrestu, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya), świeże
-
Kod CN 0811 - Owoce i orzechy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN 0811 10 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone
-
Kod CN 0811 10 11 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru > 13 %
-
Kod CN 0811 10 19 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru <= 13 %
-
Kod CN 0811 10 90 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, niesłodzone
-
Kod CN 0811 20 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, , niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone
-
Kod CN 0811 20 11 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru > 13 % masy, zamrożone
-
Kod CN 0811 20 19 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru <= 13 % masy, zamrożone
-
Kod CN 0811 20 31 - Maliny, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 20 39 - Porzeczki czarne, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 20 51 - Porzeczki czerwone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 20 59 - Jeżyny i morwy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 20 90 - Owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki białe i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 90 - Owoce i orzechy, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, nawet słodzone (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu)
-
Kod CN 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
-
Kod CN 0811 90 19 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy
-
Kod CN 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN 0811 90 50 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtillus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 90 70 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtilloides i vaccinium angustifolium, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 90 75 - Wiśnie "Prunus cerasus", niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN 0811 90 80 - Wiśnie i czereśnie, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone (z wył. wiśni "Prunus cerasus")