Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 112
-
Kod CN 1806 90 60 - Wyroby do smarowania zawierające kakao
-
Kod CN 1806 90 70 - Przetwory zawierające kakao do sporządzania napojów
-
Kod CN 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
-
Kod CN DZIAŁ 19 - PRZETWORY ZE ZBÓŻ, MĄKI, SKROBI LUB MLEKA; PIECZYWA CUKIERNICZE
-
Kod CN 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN 1901 10 00 - Przetwory dla niemowląt, pakowane do sprzedaży detalicznej, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, kwaśnej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN 1901 90 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, mleka kwaśnego, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. dla niemowląt, pakowanych do sprzedaży detalicznej, i mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905)
-
Kod CN 1901 90 11 - Ekstrakt słodowy o zawartości suchego ekstraktu >= 90% masy
-
Kod CN 1901 90 19 - Ekstrakt słodowy o zawartości suchego ekstraktu < 90% masy
-
Kod CN 1901 90 91 - Przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające tłuszczu z mleka, sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, lub zawierające < 1,5% tłuszczu mleka, 5% sacharozy, izoglukozy, glukozy lub skrobi, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy (z wył. ekstraktu słodowego i przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, przetworów spożywczych w postaci proszku z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404)
-
Kod CN 1901 90 95 - Przetwory spożywcze w postaci proszku, składające się z mieszanki odtłuszczonego mleka i/lub serwatki i tłuszczów/olejów roślinnych, o zawartości tłuszczów/olejów nieprzekraczającej 30 % masy
-
Kod CN 1901 90 99 - Przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, i przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, kwaszonej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych z towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. ekstraktu słodowego, przetworów dla niemowląt, do sprzedaży detalicznej, mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych, i wyrobów objętych podpozycją 1901 90 91)
-
Kod CN 1902 - Makarony, nawet poddane obróbce cieplnej lub nadziewane (mięsem lub innymi substancjami), lub przygotowane inaczej, takie jak spaghetti, rurki, nitki, lasagne, gnocchi, ravioli, cannelloni; kuskus, nawet przygotowany
-
Kod CN 1902 11 00 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, zawierające jaja
-
Kod CN 1902 19 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, niezawierające jaj
-
Kod CN 1902 19 10 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, niezawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy lub jaj
-
Kod CN 1902 19 90 - Makarony niepoddane obróbce cieplnej, nienadziewane ani nieprzygotowane inaczej, zawierające mąki lub mączki, ze zwykłej pszenicy, ale niezawierające jaj
-
Kod CN 1902 20 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane
-
Kod CN 1902 20 10 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
-
Kod CN 1902 20 30 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia
-
Kod CN 1902 20 91 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, gotowane (z wył. zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN 1902 20 99 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami (z wył. gotowanych lub zawierających > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia, lub > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
-
Kod CN 1902 30 - Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych)
-
Kod CN 1902 30 10 - Makarony suszone (z wył. nadziewanych)
-
Kod CN 1902 30 90 - Makarony poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane (z wył. nadziewanych lub suszonych)
-
Kod CN 1902 40 - Kuskus, nawet przygotowany
-
Kod CN 1902 40 10 - Kuskus nieprzygotowany
-
Kod CN 1902 40 90 - Kuskus poddany obróbce cieplnej lub inaczej przygotowany
-
Kod CN 1903 00 00 - Tapioka i jej namiastki, przygotowane ze skrobi, w postaci płatków, ziaren, perełek, odsiewu lub w podobnych postaciach
-
Kod CN 1904 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych, np. płatki kukurydziane; zboża (inne niż kukurydza) w postaci ziarna lub w postaci płatków, lub inaczej przetworzonego ziarna (z wyjątkiem mąki, kasz i mączki), wstępnie obgotowane lub inaczej przygotowane, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN 1904 10 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych, np. płatki kukurydziane
-
Kod CN 1904 10 10 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z kukurydzy
-
Kod CN 1904 10 30 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych otrzymane z ryżu
-
Kod CN 1904 10 90 - Przetwory spożywcze otrzymane przez spęcznianie lub prażenie zbóż, lub produktów zbożowych (z wył. otrzymanych z kukurydzy lub ryżu)
-
Kod CN 1904 20 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych
-
Kod CN 1904 20 10 - Preparaty typu müsli bazujące na nieprażonych płatkach zbożowych
-
Kod CN 1904 20 91 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych, otrzymane z kukurydzy (z wył. preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych)
-
Kod CN 1904 20 95 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych, otrzymane z ryżu (z wył. preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych)
-
Kod CN 1904 20 99 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych (z wył. otrzymanych z kukurydzy lub ryżu, preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych)
-
Kod CN 1904 30 00 - Pszenica spęczniona w postaci przetworzonego ziarna, otrzymanego przez gotowanie twardych ziaren pszenicy
-
Kod CN 1904 90 - Zboża (z wył. kukurydzy) w postaci ziaren lub płatków lub inaczej przetworzonego ziarna, wstępnie obgotowanego lub przygotowanego inaczej, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. mąki, kasz, mączek, przetworów spożywczych otrzymanych z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych i spęcznionej pszenicy)
-
Kod CN 1904 90 10 - Ryż, wstępnie obgotowany lub przygotowany inaczej, gdzie indziej niewymieniony ani niewłączony (z wył. mąki, kasz, mączek, przetworów spożywczych otrzymanych z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych)
-
Kod CN 1904 90 80 - Zboża w postaci ziaren lub płatków lub inaczej przetworzonego ziarna, wstępnie obgotowanego lub przygotowanego inaczej, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. ryżu, kukurydzy, mąki, kasz, mączek, przetworów spożywczych otrzymanych z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych i spęcznionej pszenicy)
-
Kod CN 1905 - Chleb, bułki, pieczywo cukiernicze, ciasta i ciastka, herbatniki i pozostałe wyroby piekarnicze, nawet zawierające kakao; opłatki sakralne, puste kapsułki stosowane do celów farmaceutycznych, wafle wytłaczane, papier ryżowy i podobne wyroby
-
Kod CN 1905 10 00 - Chleb chrupki
-
Kod CN 1905 20 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao
-
Kod CN 1905 20 10 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające < 30% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN 1905 20 30 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające >= 30%, ale < 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN 1905 20 90 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierający >= 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN 1905 31 - Słodkie herbatniki
-
Kod CN 1905 31 11 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g
-
Kod CN 1905 31 19 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 85 g
-
Kod CN 1905 31 30 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające >= 8% masy tłuszczu mleka (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
-
Kod CN 1905 31 91 - Podwójne herbatniki z nadzieniem, nawet zawierające kakao, zawierające < 8% masy tłuszczu (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)
-
Kod CN 1905 31 99 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające < 8% masy tłuszczu (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao i podwójnych herbatników z nadzieniem)
-
Kod CN 1905 32 - Gofry i wafle
-
Kod CN 1905 32 05 - Gofry i wafle, o zawartości wody > 10% masy
-
Kod CN 1905 32 11 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g (z wył. o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN 1905 32 19 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 85 g i gofrów i wafli o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN 1905 32 91 - Gofry i wafle, solone, nawet z nadzieniem (z wył. o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN 1905 32 99 - Gofry i wafle, nawet zawierające kakao, nawet z nadzieniem (z wył. całkowicie lub częściowo pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, solonymi i o zawartości wody > 10% masy)
-
Kod CN 1905 40 - Sucharki, tosty z chleba i podobne wyroby tostowe
-
Kod CN 1905 40 10 - Sucharki
-
Kod CN 1905 40 90 - Tosty z chleba i podobne wyroby tostowe (z wył. sucharków)
-
Kod CN 1905 90 - Chleb, bułki, pieczywo cukiernicze, ciasta i ciastka, herbatniki i pozostałe wyroby piekarnicze, nawet zawierające kakao; opłatki sakralne, puste kapsułki stosowane do celów farmaceutycznych, wafle wytłaczane, papier ryżowy i podobne wyroby (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów, wafli nie wymienionych, sucharków, tostów z chleba i podobnych wyrobów tostowych)
-
Kod CN 1905 90 10 - Mace
-
Kod CN 1905 90 20 - Opłatki sakralne, puste kapsułki stosowane do celów farmaceutycznych, wafle wytłaczane, papier ryżowy i podobne wyroby
-
Kod CN 1905 90 30 - Chleb, bułki, niezawierające dodatku miodu, jajek, sera lub owoców, a zawierające w suchej masie <= 5% masy cukru lub tłuszczu
-
Kod CN 1905 90 45 - Herbatniki (z wył. słodkich)
-
Kod CN 1905 90 55 - Wyroby ekstrudowane lub ekspandowane, pikantne lub solone (z wył. chleba chrupkiego, sucharków, tostów z chleba i podobnych wyrobów tostowych oraz gofrów i wafli)
-
Kod CN 1905 90 70 - Owocowa tartaletka, jagodzianki, panettone, bezy, Kerststol, croissanty i inne wyroby piekarnicze zawierające >=5 % masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków )
-
Kod CN 1905 90 80 - Pizze, tarty i pozostałe wyroby piekarnicze zawierające <5% masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków i podobnego pieczywa tostowego, opłatków sakralnych, pustych kapsułek stosowanych do celów farmaceutycznych, wafli wytłaczanych, papieru ryżowego i podobnych wyrobów)
-
Kod CN DZIAŁ 20 - PRZETWORY Z WARZYW, OWOCÓW, ORZECHÓW LUB POZOSTAŁYCH CZĘŚCI ROŚLIN
-
Kod CN 2001 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 10 00 - Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów)
-
Kod CN 2001 90 10 - Ostry sos z mango, przetworzony lub zakonserwowany octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 20 - Owoce z rodzaju Capsicum, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. słodkiej papryki i pieprzu angielskiego)
-
Kod CN 2001 90 30 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 40 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5 % masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 50 - Grzyby, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 65 - Oliwki, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 70 - Papryka słodka, przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 92 - Rdzenie palmowe, owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN 2002 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2002 10 - Pomidory, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2002 10 10 - Pomidory bez skórek, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2002 10 90 - Pomidory ze skórką, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2002 90 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 2002 90 11 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 2002 90 19 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 2002 90 31 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 2002 90 39 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 2002 90 91 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 2002 90 99 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy > 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN 2003 - Grzyby i trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2003 10 - Grzyby z rodzaju Agaricus, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN 2003 10 20 - Grzyby z rodzaju Agaricus, tymczasowo zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, gotowane