Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 92
-
Kod CN 0208 10 - Mięso i jadalne podroby z królików lub zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 10 90 - Mięso i jadalne podroby z królików niedomowych i zajęcy, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 30 00 - Mięso i jadalne podroby z naczelnych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 40 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 40 10 - Mięso z wielorybów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 40 20 - Mięso z fok, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 40 80 - Mięso i jadalne podroby z wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. mięsa z fok i wielorybów)
-
Kod CN 0208 50 00 - Mięso i jadalne podroby z gadów „np. z węży, żółwi, krokodylów”, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 60 00 - Mięso i jadalne podroby z wielbłądów i innych wielbłądowatych (Camelidae), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 90 - Mięso i jadalne podroby z gołębi, fok, z dziczyzny, reniferów i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
-
Kod CN 0208 90 10 - Mięso i jadalne podroby z gołębi domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 90 70 - Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN 0208 90 98 - Mięso i jadalne podroby, świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu „ptactwa z gatunku Gallus domesticus, kaczek, gęsi, indyków i perliczek, królików, zajęcy, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, zgołębi, z dziczyzny, reniferów i żabich udek)
-
Kod CN 0209 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa oraz tłuszcz drobiowy, niewytapiane lub inaczej wyekstrahowane, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0209 10 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
-
Kod CN 0209 10 11 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony lub w solance
-
Kod CN 0209 10 19 - Tłuszcz podskórny ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, suszony lub wędzony
-
Kod CN 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
-
Kod CN 0209 90 00 - Tłuszcz drobiowy, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
-
Kod CN 0210 - Mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone; jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów
-
Kod CN 0210 11 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 11 11 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 11 19 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 11 31 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 11 39 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 11 90 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 12 - Boczek i jego kawałki ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 12 11 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 12 90 - Boczek i jego kawałki ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN 0210 19 10 - Bok bekonowy lub szpencer, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 19 20 - Bok trzyćwierciowy lub środki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 19 30 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 19 40 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 19 50 - Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
-
Kod CN 0210 19 60 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 19 81 - Mięso bez kości ze świń domowych (z wył. boczków i ich kawałków), suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 19 89 - Mięso z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, przodków, schabów i ich kawałków)
-
Kod CN 0210 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN 0210 20 - Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 91 00 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z naczelnych
-
Kod CN 0210 92 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren); fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN 0210 92 10 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren)
-
Kod CN 0210 92 91 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN 0210 92 92 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN 0210 92 99 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN 0210 93 00 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z gadów (np. węży, żółwi, aligatorów)
-
Kod CN 0210 99 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
-
Kod CN 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone
-
Kod CN 0210 99 21 - Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 99 31 - Mięso z reniferów, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 99 39 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. ze świń, bydła, reniferów, owiec lub kóz, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, i mięsa z koni, solonego, w solance lub suszonego)
-
Kod CN 0210 99 41 - Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 99 49 - Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)
-
Kod CN 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
-
Kod CN 0210 99 71 - Wątróbki jadalne otłuszczone, z gęsi lub z kaczek, solone lub w solance
-
Kod CN 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)
-
Kod CN 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
-
Kod CN DZIAŁ 3 - RYBY I SKORUPIAKI, MIĘCZAKI I POZOSTAŁE BEZKRĘGOWCE WODNE
-
Kod CN 0301 - Ryby żywe
-
Kod CN 0301 11 00 - Ryby ozdobne słodkowodne żywe
-
Kod CN 0301 19 00 - Ryby ozdobne żywe (z wył. Słodkowodnych)
-
Kod CN 0301 91 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", żywe
-
Kod CN 0301 91 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", żywy
-
Kod CN 0301 91 90 - Pstrąg i troć "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae", żywe
-
Kod CN 0301 92 - Węgorz "Anguilla spp." żywy
-
Kod CN 0301 92 10 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości < 12 cm
-
Kod CN 0301 92 30 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 12 cm ale < 20 cm
-
Kod CN 0301 92 90 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 20 cm
-
Kod CN 0301 93 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp), żywe
-
Kod CN 0301 94 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki i pacyficzny (Thunnus thynnus, Thunnus orientalis), żywy
-
Kod CN 0301 94 10 - Atlantycki tuńczyk błękitnopłetwy (Thunnus thynnus), żywy
-
Kod CN 0301 94 90 - Pacyficzny tuńczyk błękitnopłetwy (Thunnus orientalis), żywy
-
Kod CN 0301 95 00 - Tuńczyk południowy (makoja) "Thunnus maccoyii", żywy
-
Kod CN 0301 99 - Ryby żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], węgorza [Anguilla spp.], karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), tuńczyka błękitnopłetwego [Thunnus thynnus], tuńczyka południowego (makoja) [Thunnus maccoyii])
-
Kod CN 0301 99 11 - Łososie pacyficzne żywe "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho"
-
Kod CN 0301 99 17 - Ryby słodkowodne żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci, węgorza, karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho")
-
Kod CN 0301 99 85 - Ryby morskie żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], węgorza [Anguilla spp.], tuńczyka błękitnopłetwego [Thunnus thynnus], tuńczyka południowego (makoja) [Thunnus maccoyii])
-
Kod CN 0302 - Ryby świeże lub schłodzone, z wyłączeniem filetów rybnych oraz pozostałego mięsa rybiego, objętych pozycją 0304
-
Kod CN 0302 11 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster", świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0302 11 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache lub Oncorhynchus chrysogaster", świeży lub schłodzony
-
Kod CN 0302 11 20 - Pstrąg z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszony, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawiony głowy, oskrobany i wypatroszony, o masie większej > niż 1 kg każdy, świeży lub schłodzony
-
Kod CN 0302 11 80 - Pstrągi i trocie "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae" (z wył. Z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej > niż 1 kg każdy), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0302 13 00 - Łososie pacyficzne (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodorus)
-
Kod CN 0302 14 00 - Łosoś atlantycki (Salmo salar) i głowacica (Hucho hucho)
-
Kod CN 0302 19 00 - Łososiowate (z wył. pstrąga i troci [Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster], łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho"), świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0302 21 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", halibut biały "Hippoglossus hippoglossus" i halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", świeże lub schłodzone
-
Kod CN 0302 21 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", świeży lub schłodzony
-
Kod CN 0302 21 30 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", świeży lub schłodzony
-
Kod CN 0302 21 90 - Halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", świeży lub schłodzony